Dan Monahan

Darktrace benoemt Dan Monahan als Senior Vice President

Redactie WINMAG Pro

Darktrace benoemt Dan Monahan als Senior Vice President of Global Partner Organization

  • Dan zal het wereldwijde partnerprogramma van Darktrace gaan leiden. Het partnerecosysteem bestaat uit meer dan 500+ channel partners, technologische allianties en strategische partners.
  • Dan brengt meer dan 25 jaar ervaring met zich mee in het realiseren van wereldwijde groei en het leiden van IT-bedrijven, zoals Cohesity, VMware, CDW en Insight.

Dan Monahan als Senior Vice President

Darktrace, gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie voor cybersecurity, benoemt Dan Monahan als Senior Vice President of Global Partner Organization. Dan wordt verantwoordelijk voor Darktrace’s wereldwijde partnerprogramma, waaronder channel sales, technologische allianties en strategische partners. Daarnaast zal hij het partnerprogramma opnieuw vormgeven, groei stimuleren en werken aan het verbeteren van de relatie met bestaande partners.

Ervaren channel executive Dan Monahan versterkt Darktrace

Monahan komt bij Darktrace vanuit Cohesity, waar hij het volledige channel-programma in Noord-Amerika overzag. Hij werd benoemd tot CRN 2023 Channel Chief en leidde Cohesity naar een five-star rating in de 2023 CRN Partner Program Guide. Monahan heeft meer dan 25 jaar ervaring bij IT-bedrijven waaronder VMware, waar hij de strategie leidde voor de grootste solution providers en distributeurs waarmee het bedrijf samenwerkt.

“De securitybranche bevindt zich op een keerpunt met AI. We hebben een goede kans om de kracht van het kanaal te benutten om de unieke, zelflerende AI van Darktrace naar meer organisaties te brengen en hen te helpen autonome, altijd actieve cyberbeveiliging te bieden”, zegt Dan Monahan, SVP of Global Partner Organization bij Darktrace. “Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring te gebruiken om de groei van het partnerprogramma van Darktrace te versnellen en samen te werken met partners om onze klanten te helpen zichzelf te beschermen tegen de toenemende kosten van cyberdisruptie.”

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie