De buigbare iPhone Z oogt waanzinnig

Geert van der Klugt
Caviar, een Russisch ontwerpbedrijf dat de prachtige iPhone-modificaties fabriceert, heeft een ontwerp van de iPhone Z geschetst. Apple zal zich ongetwijfeld aan de buigbare smartphone wagen en het concept is een eerste verbeelding van hoe het model eruit kan komen te zien.

Let wel, een term als iPhone Z is nooit door Apple in de mond genomen. Caviar schetste het ontwerp op basis van speculatie. Desalniettemin oogt de prent prachtig en wordt menig liefhebber enthousiast. Een buigbare iPhone is immers onvermijdelijk.

iPhone Z

De Samsung Galaxy Fold bewees vandaag breekbaar te zijn. Het is daarom niet verrassend dat Caviar met het concept suggereert dat de iPhone Z tweemaal uit zal kunnen vouwen, ter bevordering van design en stevigheid.  

LEES OOK: Apple en Qualcomm sluiten gedwongen vrede na terugtrekken Intel

‘We verwachten grootse dingen van Apple’s aankomende release. Sinds jaar en dag werken we met technici en klanten van Apple. Op basis daarvan hebben we een eigen invulling van hoe de buigbare iPhone het best tot zijn recht kan komen', vertelt Caviar. 

Naar  Caviar’s schatting zal de iPhone Z niet minder dan € 2900,- kosten. Dit bedrag ligt hoger dan een instapniveau-Mac Pro. Vooralsnog is het onduidelijk hoe en wanneer de buigbare iPhone, ofwel iPhone Z, zal verschijnen.

Bron beeld: https://caviar.global/

afbeelding van Geert van der Klugt

Geert van der Klugt | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Geert