Acer Chromebook Spin 714

De nieuwe Acer Chromebook Spin 714

Redactie WINMAG Pro

Acer heeft de nieuwste, prestatiegerichte, premium convertible Chromebooks geïntroduceerd

  • De Acer Chromebook Spin 714 en de Acer Chromebook Enterprise Spin 714 zijn geverifieerd door Intel Evo en worden aangedreven door prestatiegerichte 13th Gen Intel® Core™ - processors en Intel® vPro® om responsieve kracht, snelle laadtijden en een lange accuduur te kunnen bieden
  • Het convertible ontwerp, het 14-inch WUXGA-scherm (1920x1200) en de snel oplaadbare, dokbare USI-actieve stylus zijn samengebracht voor productiviteit, werk en plezier onderweg
  • De QHD 2K-webcam en hoogwaardige audio bieden de helderheid die nodig is voor conferenties op het werk, lessen volgen en contact met anderen
  • Gemaakt met een degelijk, aluminium ontwerp en met ondersteuning voor het Acer Earthion-initiatief met verwerking van gerecyclede materialen in de verpakking en EPEAT registratie

Acer heeft vandaag de nieuwste, prestatiegerichte, premium convertible Chromebooks geïntroduceerd: de Acer Chromebook Spin 714 en de Acer Chromebook Enterprise Spin 714. De nieuwe Chromebooks ondersteunen de behoeften van consumenten, gezinnen en bedrijven en wordt aangedreven door nieuwe 13e generatie Intel® Core™-processors, en hebben een batterijduur van 10 uur met snel laden en nieuwe functies, en dat alles in een milieuvriendelijke verpakking die is gemaakt van volledig recyclebare materialen. De 16:10, 14- inch Chromebook biedt bovendien levendige beelden en hoogwaardige videoconferenties met het WUXGA-beeldscherm[2] , 100% sRGB-dekking, een geïntegreerde QHD 2K-webcam en DTS® - audio. Hybride werknemers en studenten kunnen de 2-in-1 Chromebook volledig maximaliseren voor dagelijks gebruik met de flexibele converteerbare modus dankzij de 360 graden draaiende scharnieren, de snel oplaadbare USI-stylus en naleving van de duurzaamheidsnormen van militaire klasse.

"De nieuwe Acer Chromebook Spin 714 en Acer Chromebook Enterprise Spin 714 bieden de prestaties en productiviteit verbeterende functies waardoor ze ideaal zijn voor managers en hybride professionals, maar ook voor consumenten en studenten die meer geavanceerde apps gebruiken voor bijvoorbeeld codering en video-editing", aldus James Lin, General Manager, Notebooks, IT Products Business, Acer Inc. "De QHD 2K-webcam van de Chromebooks garandeert hoogwaardige conferenties en de milieubewuste eigenschappen ondersteunen het streven van Acer om een positieve impact te hebben op het milieu."

Productiviteit verbeterende technologie en meeslepende visuals

De nieuwe Chromebooks worden aangedreven door processors tot de Intel® Core™ i7 uit de 13e generatie voor 10% verbetering van de prestaties ten opzichte van de vorige generatie. Ze voldoen tevens aan de Intel® Evo™ -platformnormen voor responsieve prestaties en een batterijduur tot 10 uur. Voor zeer lange dagen kan de batterij gedurende slechts 30 minuten snel worden opgeladen voor gebruik tot wel vier uur. Daarnaast ondersteunt de Acer Chromebook Enterprise Spin 714 Intel vPro® -technologieën voor bedrijven waar meer beheeropties en beveiligingsinstellingen nodig zijn.

De Chromebook met 14-inch touchscreen en WUXGA-beeldscherm (1920x1200) zorgt voor levendige weergave van visuals met een levensecht, 100% sRGB-kleurenbereik. Het 16:10- beeldscherm biedt levendige visuals die worden omhuld door dunne randen. Het wordt geleverd met Antimicrobial Corning® Gorilla® Glass om het beeldscherm te beschermen tegen krassen en tegelijkertijd vlekken en bacteriën die geurtjes veroorzaken tegen te gaan. De optionele USIstylus biedt 4096 verschillende drukniveaus en kantelgevoeligheden[5] voor een natuurlijk gevoel en nauwkeurige penstreken bij schetsen en aantekeningen in een van de vier modi die mogelijk worden gemaakt door de 360 graden draaiende scharnieren van de 2-in-1 Chromebook.

QHD MIPI 2K-webcam en veelzijdige functies verbeteren conferenties en lessen

Deze nieuwe modellen zijn de eerste Acer Chromebooks met een QHD 2K-webcam en bieden een hoogwaardige oplossing voor videoconferenties voor zowel werk als school. Naast de beelden met hoge resolutie wordt de 2K-webcam tevens geleverd met Temporal Noise Reductiontechnologie om hoogwaardige beelden te behouden, ook als er weinig licht is, en er is een fysieke sluiter voor privacy. De visuals worden aangevuld door twee microfoons en twee omhooggerichte speakers met DTS® -audio en een geïntegreerde slimme versterker die beter en afleidingsvrij geluid levert en diepere bastonen.

De Chromebooks blijven verbonden via Wi-Fi 6E en Bluetooth 5.2, en met andere apparaten via verschillende poorten waaronder een HDMI-poort en twee Thunderbolt™ 4-poorten. De apparaten kunnen nu sneller worden ontgrendeld terwijl gegevens veilig blijven dankzij de optionele vingerafdruklezer[2]. Daarnaast zorgen het toetsenbord met achtergrondverlichting en het Corning® Gorilla® Glass-touchpad voor een premium feel voor gebruiksplezier.

Ondersteuning van de Earthion-missie van Acer

De Acer Chromebook Spin 714 en Acer Chromebook Enterprise Spin 714 passen bij het streven van Acer om een blijvende positieve impact te hebben op het milieu, en ondersteunen daarom de Earthion-missie van het bedrijf met diverse milieuvriendelijke eigenschappen en een EPEATregistratie[6]. Ze bevatten plastic dat afkomstig is van afgedankte consumentenproducten en de verpakking van de Chromebooks is volledig gemaakt van gerecyclede materialen, waaronder gegoten pulpverpakking van gerecycled papier, karton en andere natuurlijke vezels. Daarnaast voldoen de Acer Chromebook Spin 714 en Acer Chromebook Enterprise Spin 714 aan de vereisten voor de Energy Star-certificering met een energiezuinig design.

Daarnaast draagt het duurzame ontwerp van de Chromebook Spin 714 bij aan de langere levensduur van het apparaat. De geanodiseerde aluminium behuizing is van militaire kwaliteit (U.S. MIL-STD 810H[7,8]) en is opgewassen tegen dagelijks gebruik, en krast, verbuigt, butst, schilfert en roest niet. De apparaten behouden zo hun hoogwaardige uiterlijk.

ChromeOS en ondersteuning voor apps

De nieuwe Acer Chromebook Spin 714 en Acer Chromebook Enterprise Spin 714 maken gebruik van de geïntegreerde zakelijke functies in ChromeOS zoals snelle opstarttijden, gebruiksgemak en geavanceerde veiligheidsfuncties. Ze ondersteunen webapps en Google Play-apps, geven gebruikers toegang tot alle apps die ze nodig hebben voor productiviteit, schoolwerk, creativiteit, werk en meer.

Acer Chromebook Enterprise-apparaten

Voor zakelijke gebruikers biedt de Acer Chromebook Enterprise Spin 714 toegang tot Chrome Enterprise Upgrade waarmee de geïntegreerde zakelijke mogelijkheden van ChromeOS worden ontgrendeld. IT-afdelingen kunnen geleverde apparaten eenvoudig en zonder extra werk aan 4 medewerkers geven zodat apparaten direct probleemloos en veilig kunnen worden beheerd, en de total costs of ownership (TCO) worden verlaagd. Acer ChromeOS-apparaten verlossen de ITafdeling bovendien van gewone terugkerende administratieve taken, vergemakkelijken de samenwerking en zorgen voor veilige toegang tot gegevens en apps voor degenen die werken in de cloud.
Acer Spin 714

Prijzen en beschikbaarheid

De Acer Chromebook Spin 714 (CP714-2W) is vanaf juli verkrijgbaar in de Benelux vanaf EUR 999,- consumentenadviesprijs inclusief btw.

Exacte specificaties, prijzen en beschikbaarheid variëren per regio. Voor informatie over beschikbaarheid, productspecificaties en prijzen in specifieke markten kunt u contact opnemen met uw dichtstbijzijnde Acer-vestiging via www.acer.com.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie