De updates van de nieuwste Windows 10 20H1

Redactie WINMAG Pro
De updates van Windows 10 blijven maar binnenkomen. Ze brengen over het algemeen een reeks nieuwe functies en bugfixes met zich mee. De nieuwe versie Windows 10 20H1 is sinds begin dit jaar beschikbaar voor Fast Ring Insider testers, waardoor veel informatie over updates naar buiten kwam.

Nieuwe look voor Windows 10 20H1

Het is kenbaar geworden dat de nieuwe versie een meer rond ontwerp heeft in vergelijking met de scherpe hoeken die nu te zien zijn in Windows 10. Het ronde ontwerp is terug te zien in de vensters, knoppen en pop-up dialoogvensters. Het zou meer afstemmen op de moderne web- en app-stijl.

Betrokkenheid met Windows Hello

Veel computers werken met Windows Hello waarbij je je kan aanmelden zonder wachtwoord en juist inlogt met vingerafdrukscanners en geavanceerde camera’s voor gezichtsherkenning. Er gaat het gerucht dat de Windows 10 20H1 update ook de optie bevat om je apparaat wachtwoordloos te maken.

LEES OOK: Windows 10-update: inloggen zonder wachtwoord

Nieuwe virtuele desktopnamen

Op het moment dat je een virtuele desktop maakt in de huidige Windows 10 krijg je nogal nutteloze, genummerde namen. Windows 10 20H1 introduceert naar verluidt aangepaste namen, die je zelf kan verzinnen.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie