Dean One introduceert innovatief incentief voor resellers: Instant Bonus

Dean One, de telecom en internet provider voor de zakelijke markt, bewijst wederom dat de business partner centraal staat. Als eerste provider in Nederland introduceert Dean One vandaag ‘Instant Bonus’, waarbij partners hun verkoopcommissie vrijwel direct op hun bankrekening ontvangen.

De commissiestructuur voor business partners en resellers in de telecommarkt zit vaak ingewikkeld in elkaar. Dean One streeft naar eenvoud, ook in de relatie met haar partners. Daarom is besloten om de betaling van de eenmalige vergoeding flink te versnellen.

Willem van Ingen, CEO bij Dean One: 'Onze partners zijn echte ondernemers die zich elke dag inzetten om samen met Dean One mooie deals te sluiten. Die inzet willen we belonen door partners zo snel mogelijk te betalen.'

LEES OOK: MKB Proof Awards 2019 | dean onepro

Bij andere providers moet je als partner vaak maanden wachten op je geld. Dit heeft met name te maken met allerlei zekerheden die providers zoeken, zoals: wordt de dienst wel geleverd, gaat de klant betalen? 

'Met ‘Instant Bonus’ krijgen onze partners meer financiële ruimte om te ondernemen. Daarom maken wij de vergoeding binnen één week na het inleggen van de order al over', aldus Willem van Ingen. 'Als echte partnerorganisatie past het bij ons om onze partners dit voordeel en vertrouwen te geven.'

De ‘Instant Bonus’ is onderdeel van het totale commissiepakket dat partners ontvangen. Naast de eenmalige verkoopvergoedingen komen business partners in aanmerking voor een percentage van de omzet van de klant en extra bonussen bij het behalen van de gezamenlijke doelstellingen.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie