Dell Hybrid Client biedt werknemers en IT meer flexibiliteit

Redactie WINMAG Pro
Dell Technologies kondigt Dell Hybrid Client aan om te voldoen aan de veranderende behoeften van bedrijven, eindgebruikers en IT. Dell Hybrid Client is een centraal beheerde client software-oplossing die kan worden geïmplementeerd op verschillende mobiele en desktopapparaten van Dell, zodat werknemers snel aan het werk kunnen. Als ‘s wereld eerste client computing-oplossing met hybrid cloud management biedt het eenvoudige toegang tot applicaties en data, ongeacht waar ze zich bevinden – in de public cloud, private cloud of op het apparaat van de gebruiker.

In een wereld die steeds meer met de cloud verbonden is, moeten bedrijven eenvoudig data en applicaties vanaf verschillende locaties kunnen implementeren en onderhouden, zonder IT-teams te belasten of de productiviteit van werknemers te verstoren. Dell Hybrid Client maakt de ervaring van gebruikers en IT’ers eenvoudiger en gepersonaliseerd én zorgt voor beveiliging en flexibiliteit op alle apparaten en werkomgevingen. Features zoals ingebouwde dagelijkse productiviteitsapplicaties en browserbeveiliging zijn kant-en-klaar beschikbaar en worden beheerd via de cloud, waardoor werknemers kunnen werken op elke locatie en zoals zij het zelf willen.

“De kerngedachte achter Dell Hybrid Client is een verbeterde ervaring voor zowel werknemers als IT-teams”, zegt Brooke Huling, vice-president, Modern Computing Solutions Group, Dell Technologies. “Voor werknemers biedt Dell Hybrid Client dezelfde gepersonaliseerde ervaring, ongeacht het apparaat waarop hij/zij werkt. Alles wat een werknemer nodig heeft, is binnen handbereik. Voor IT hebben we toegang gecreëerd tot meerdere clouds, waardoor ervaringen snel kunnen worden geschaald en aangepast voor het personeel.”

“Dell Hybrid Client heeft het potentieel om een baanbrekend aanbod te zijn”, aldus Rob Enderle, President en Principal Analyst, Enderle Group. “Door het nieuwe werken vanaf elke locatie en de noodzaak om virtuele, lokale en cloud-apps te ondersteunen, is er een opening voor een nieuwe client computeroplossing. Dell heeft een breed scala aan oplossingen en het bereik om een dergelijke verschuiving in de branche te stimuleren.”

Hoe het werkt

Dell Hybrid Client begint met een eenmalige aanmelding, waarna gebruikers hun gepersonaliseerde desktop interface en al hun applicaties kunnen vinden, zowel in de cloud als virtueel. Deze unieke oplossing biedt ook:

  • Beveiliging bij elk contactpunt: Schaal veilig naar duizenden gebruikers en bescherm tegelijkertijd de gegevens van werknemers en het bedrijf via ingebouwde features, waaronder systeemblokkering, veilig opstarten, versleuteling van gebruikersbestanden en meer.
  • Vereenvoudigde workflow: De werkdag wordt nooit onderbroken omdat gebruikers beveiligde toegang hebben tot web- en virtuele applicaties van Citrix, VMware en Microsoft en verschillende opslaglocaties.
  • Geoptimaliseerde productiviteit: Zoom- of Microsoft Teams-clients werken lokaal, waardoor snellere samenwerking mogelijk is en de belasting van IT-infrastructuren wordt verminderd.
  • Consistente ervaring: Met een verbeterde ‘Follow-me’-feature vinden gebruikers hun applicaties en gegevens op elke ondersteunde desktopinterface, zelfs na gewisseld te hebben van apparaat.
  • Flexibiliteit in cloudproviders: Organisaties kunnen flexibeler werken door ondersteuning en naadloze integratie met de verschillende cloudleveranciers van Wyse Management Suite, waaronder Google Cloud en Microsoft Azure.
  • Uitgebreide software-support: Met ProSupport krijgen Dell Hybrid Client-gebruikers een proactieve oplossing. Met automatische waarschuwingen en case creation, diagnose op afstand en toegang tot ProSupport-technici ervaren werknemers weinig tot geen downtime en kan IT proactief bedrijfsbehoeften ondersteunen.

Dell Hybrid Client is momenteel beschikbaar voor verschillende desktop-, VDI- en mobiele apparaten, waaronder de OptiPlex 7090 Ultra, OptiPlex 3090 Ultra, Wyse 5070 en de nieuwe Latitude 3320.  

Beschikbaarheid en prijs

De nieuwste Dell Hybrid Client is beschikbaar vanaf 9 maart voor €53,81 (abonnement van 1 jaar per apparaat) en €127,94 (abonnement van 3 jaar per apparaat). 

Gebaseerd op een Dell-analyse van Dell Hybrid Client-software die vooraf is geïnstalleerd op geselecteerde commerciële Dell-clients met Wyse Management Suite Pro Dell Hybrid Client-licentie versus vergelijkende oplossingen, juli 2020. Ga voor meer informatie naar www.DellTechnologies.com/DellHybridClient  
Voor software partners van Dell Technologies. Ga voor meer informatie naar www.DellTechnologies.com/prosupport 

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie