Dit zijn de aanstaande trainingen van TSTC

Jordi Smit
Bij TSTC kun je terecht voor ICT-gerelateerde trainingen, waarbij de praktijk voorop staat. Bovendien krijgt je bij een TSTC-training honderd procent slagingsgarantie.

TSTC: CEH training -Certified Ethical Hacker v10

Datum: 8 - 12 oktober 2018

In de Certified Ethical Hacker (CEH) v10 training leer je de beveiliging van een organisatie te bekijken (en testen) door de ogen van een hacker. Ondanks alle inspanningen om een applicatie of netwerk te beveiligen, blijken hackers toch steeds weer in staat om kritische informatie bij organisaties te ontfutselen. De CEH-training plaatst je in de schoenen van de hacker c.q. cybercrimineel, waardoor je zijn gedachtengang, wapens en werkwijze zult leren begrijpen. Met deze kennis en opgedane vaardigheden, ben je na de training tevens in staat om je eigen netwerk of applicatie op kwetsbaarheden te testen. Dit maakt CEH in tegenstelling tot de meeste security trainingen een offensieve training die je kijk op beveiliging zal verbreden.

TSTC: CCNP training - Routing & Switching

Datum: 8 - 12 oktober 2018

CCNP is naast CCNA de bekendste certificering van Cisco op het gebied van Routers en Switches. Voor het behalen van deze certificering dien je te slagen voor drie examens. Deze Fast Track is een praktijkgerichte voorbereiding vol hands-on labs op alle drie de examens in tien klassikale dagen, verspreid over twee blokken van een week. Alleen bij TSTC volg je deze trainingen met 100% slagingsgarantie. Met een Cisco Certified Network Professional (CCNP) Routing and Switching certificering toon je aan over de vaardigheden te beschikken om complexe LAN en Enterprise WAN netwerken te kunnen plannen, implementeren, controleren en troubleshooten. Daarbij kun je samenwerken met specialisten op het gebied van geavanceerde beveiliging, voice-, wireless en video oplossingen.

TSTC: CIPM training - Certified Information Privacy Manager

Datum: 29 - 30 oktober 2018

CIPM is dé internationaal erkende certificering op het gebied van privacy management. Waar CIPP/E alles leert over Europese en lokale wet- en regelgeving, leer je in de CIPM training hoe u deze binnen een organisatie toepast in een privacy officer- of manager rol. Dit maakt CIPM in combinatie met CIPP/E ook een geschikte keus wanneer u de rol van Functionaris Gegevensbescherming (FG) nastreeft. Tot voor kort was het slechts mogelijk een CIPM training te volgen op jaarlijkse IAPP congressen, TSTC verzorgt deze training als eerste opleider volgens een open-rooster. Naast meer flexibiliteit zijn jouw belangrijkste voordelen een kleinere groepsgrootte met meer ruimte voor interactie en de garantie op een Nederlandstalige zeer ervaren trainer die kennis heeft van de lokale Nederlandse privacy situatie zoals de Wbp.

TSTC: CCISO Training - Certified Chief Information Security Officer

Datum: 12 - 16 november 2018

Van CISO’s wordt meer dan ooit verwacht dat zij in staat zijn technische kennis en ervaring te combineren met de vaardigheid deze te vertalen naar business waarde. C|CISO’s begrijpen dat hun beslissingen op het gebied van informatiebeveiliging een directe impact hebben op bijvoorbeeld de operationele kosten, efficiency en flexibiliteit van de gehele organisatie. In een continu veranderende technische omgeving, dragen C|CISO’s zorg voor de ontwikkeling en communicatie van een gedegen strategie waarmee potentiële nieuwe risico’s voor de organisatie kunnen worden herkend en waar mogelijk voorkomen.

EC-Council’s C|CISO programma heeft wereldwijd CISO’s gecertificeerd waarbij een kerngroep van high-level executives, het C|CISO advisory board, heeft bijgedragen aan de samenstelling van het programma, het examen, body of knowledge en de training. Elk onderdeel van het programma is ontwikkeld met de aankomende of bestaande CISO in gedachten en is er op gericht de kennis van ervaren professionals over te dragen op die gebieden die het meest van belang zijn bij de ontwikkeling en het onderhouden van een succesvol informatiebeveiligingsbeleid.

TSTC: LINUX LPIC 2 Training

Datum: 19 - 23 november 2018

Deze Fast Track is de snelste weg om mét 100% slagingsgarantie te certificeren als LPIC-2: Linux Server Professional. In slechts 5 dagen tijd behandelen we praktijkgericht de stof van zowel het 201 als 202 examen. Met een LPIC-2 titel toon je aan over de vaardigheden te beschikken om een klein tot gemiddeld gemixt netwerk te kunnen beheren. Een actieve LPIC-1 certificering is vereist voor het gebruik van de LPIC-2 titel. Het grote pluspunt van LPI trainingen is de distributie-onafhankelijke benadering. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld Red Hat en SUSE trainingen. LPI certificeringen tonen een grondige Linux kennis van en blijven relevant wanneer je in een organisatie te maken krijgt met een andere distributie.

TSTC: CCNA training - Routing & Switching

Datum: 26 - 30 november 2018

De Cisco Certified Network Associate (CCNA) Routing and Switching training is voor de meeste netwerkbeheerders de eerste stap in Cisco certificering. In deze training leer je alle vaardigheden om een middelgroot bedrijfsnetwerk met routers en switches te kunnen installeren, configureren, onderhouden en troubleshooten. Ook wanneer je geen Cisco netwerk onderhoudt maar dat van een andere vendor, kan CCNA een goede keus zijn gezien het goede fundament dat deze training legt op netwerkgebied.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi