Dynabook voegt lichte en robuuste A30-E toe aan Portégé-serie

Redactie WINMAG Pro
Dynabook Europe kondigt vandaag de Portégé A30-E aan – een lichte, betrouwbare en duurzame zakelijke laptop met de nieuwste beveiligings- en connectiviteitsfunctionaliteiten voor de mobiele medewerker. Na de recente lancering van de geavanceerde Portégé X30-F en Tecra X40-F, zet de A30-E het momentum voor het nieuwe merk dynabook voort. De laptop is speciaal ontworpen voor het middensegment, de grootzakelijke markt, het onderwijs en de publieke sector.

Ultradraagbaar, buitengewoon duurzaam

De A30-E is ontworpen met de focus op productiviteit, bruikbaarheid en draagbaarheid, heeft een dunne vormfactor en weegt slechts 1,2 kg (afhankelijk van het model). Door een helder, niet-spiegelend scherm blijft het altijd leesbaar in de meest uitdagende lichtomstandigheden, inclusief de energiezuinige Full HD optie voor een nog hogere schermhelderheid. Met een batterijlevensduur van maximaal 14 uur, nauwkeurige bediening via het Precision Touch Pad en een snelle opstarttijd die het mogelijk maakt om binnen enkele seconden te beginnen met werken, is maximale productiviteit gegarandeerd. De A30-E is ontwikkeld met duurzaamheid en betrouwbaarheid voor de moderne medewerker in het achterhoofd en is geproduceerd volgens de strenge standaarden van dynabook. Deze strenge beoordelingen, die voldoen aan militaire normen, omvatten onder meer vallen van hoogte, hoge en lage temperaturen en vochtigheidsproeven.                                                                         

Waterdichte beveiliging, toonaangevende connectiviteit                                               

De A30-E overtreft de normen voor gegevensbeveiliging en beschermt bedrijfskritische informatie met een uitgebreide ingebouwde beveiliging, waardoor het eenvoudig is om de beveiliging van devices op alle niveaus te beheren. Hierbij staat het unieke BIOS van dynabook centraal. Deze is in eigen beheer ontwikkeld voor maximale beveiliging. Daarnaast kunnen poorten via de Trusted Platform Module (TPM) worden geconfigureerd tot de mate van toegankelijkheid die de onderneming nodig heeft. Het brede scala aan authenticatiefunctionaliteiten van de A30-E zorgt ervoor dat bedrijven zich geen zorgen hoeven te maken dat gegevens in verkeerde handen vallen. Het BIOS en de SSD kunnen worden beveiligd met een eenmalige biometrische authenticatie. Een optionele smartcard en tweefactorauthenticatie, met het op IR gebaseerde Windows Hello en een ingebouwde vingerafdruklezer, beschermen de laptop verder tegen mogelijke inbraken.

De A30-E biedt een groot aantal geavanceerde connectiviteitsfunctionaliteiten en de mogelijkheid om met de flexibele USB Type-C-poort een breed scala aan randapparatuur te verbinden. Als er verbinding met een groter aantal randapparaten moet worden gemaakt, kan daarvoor met één klik de optionele USB-C-dock gebruikt worden. Voor presentaties beschikt het apparaat over een HDMI-videopoort, voor VGA-connectiviteit brengt een optionele USB-C-dongle uitkomst. De Gigabit LAN-poort van de A30-E zorgt voor een eenvoudige en snelle internetverbinding. De Intel Dual Band Wireless-AC 8265 Wi-Fi-antenneconfiguratie zorgt voor een optimaal WLAN-signaal, waardoor de kans op een verbroken verbinding of downtime nihil is.

Ondanks een lichte en ergonomische vormfactor, levert de A30-E de vereiste prestaties om alle medewerkers te ondersteunen - zowel onderweg als op kantoor. Het apparaat biedt een breed scala aan SSD-typen en capaciteiten - tot 1TB PCIe SSD - en voldoet daarmee aan verschillende zakelijke en budgettaire vereisten. Gebruikers kunnen ook genieten van een verbeterde prestatiekracht en de mogelijkheid om altijd zonder problemen meerdere applicaties te draaien, indien gewenst zelfs met een 8e generatie Intel Core i7 vPro-processor.

'De komst van de Portégé A30-E toont opnieuw de expertise van dynabook in het leveren van robuuste, maar praktische, apparaten voor de zakelijke markt, die ontworpen zijn voor optimale draagbaarheid, zonder concessies te doen aan prestaties of vermogen', zegt Damian Jaume, Managing Director, Dynabook Europe GmbH. 'We weten dat werk verandert en we streven ernaar om onze technologie te vormen naar deze verschuivingen. De Portégé A30-E belichaamt deze gedachte en levert de technische expertise en geavanceerde functionaliteiten om nieuwe manieren van werken te ondersteunen - tegen een betaalbare prijs'.

Voor meer informatie over het assortiment van dynabook kan je de website bezoeken. 

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie