Eerste Digital Realty datacenter behaalt NVIDIA DGX H100-certificaat

Redactie WINMAG Pro

Het nieuwste datacenter van Digital Realty in Japan (KIX13) is gecertificeerd met het NVIDIA DGX H100-certificaat. Hiermee erkent NVIDIA de meest recente vestiging van Digital Realty in Japan als een AI-ready datacenter dat in staat is om intensieve berekeningen op grote schaal aan te kunnen. KIX13 is het eerste datacenter van Digital Realty dat deze certificatie behaalt, mede vanwege het vermogen om een toegewijde, robuuste en veerkrachtige omgeving te bieden die geoptimaliseerd is voor grootschalige implementaties van intensieve rekensystemen.

Versnelde AI-innovatie mogelijk gemaakt door Digital Realty PlatformDIGITAL

Moderne organisaties passen AI steeds meer toe in hun bedrijfsvoering en zoeken nu vaker toegang tot real-time gegevens. Deze gegevens vormen de basis om onmiddellijke veranderingen en besluitvorming mogelijk te maken. Digital Realty's PlatformDIGITAL® biedt klanten toegang tot enorme datavolumes, zodat ze vol vertrouwen AI-workloads kunnen uitvoeren in een NVIDIA-versnelde omgeving. Zo zijn klanten in staat om te innoveren en de meest uitdagende computing-problemen op te lossen, terwijl barrières op het gebied van Data Gravity worden overwonnen.

"Digital Realty begrijpt de impact van AI op de digitale transformatie van bedrijven, vooral in de komende jaren. Om zakelijke ontwikkelingen en innovaties te realiseren met behulp van AI, moet de technologie eerst geïntegreerd zijn. Daar komen wij in beeld”, zegt Chris Sharp, Chief Technology Officer bij Digital Realty. "Met de DGX-Ready Data Center-certificering van Digital Realty's KIX13 blijven we ons richten op het leveren van een ontmoetingsplaats die onze klanten in staat stelt innovatie en groei te versnellen."

Overwinnen van Data Gravity

Sharp voegt toe: "Kunstmatige intelligentie gaat een enorme invloed hebben op initiatieven voor digitale transformatie. Het is dan ook essentieel om een fundament te hebben om de barrières van Data Gravity, die innovatie in de weg staan, te verwijderen.”

"Organisaties die Enterprise AI willen implementeren, investeren in een versnelde computing-infrastructuur - inclusief hardware en software die speciaal zijn ontworpen voor AI - om hun modellen snel in productie te kunnen nemen", aldus Charlie Boyle, Vice President, DGX-systemen, NVIDIA. "Met de certificering van Digital Realty's KIX13-datacenter in het DGX-ready datacenter-programma hebben klanten toegang tot een flexibele, eenvoudige optie voor de implementatie van een wereldwijd toonaangevend AI-platform."

 

Lees hier ook:

https://www.winmagpro.nl/omniboost-breidt-uit-naar-scandinavie-met-strawberry-partnerschapsalliantie

https://www.winmagpro.nl/webex-bereikt-als-eerste-samenwerkingsoplossing-hoogste-niveau-van-eu-cloud-coc

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie