EPOS introduceert de IMPACT D-serie; uw reis naar draadloze vrijheid begint hier

afbeelding van Redactie WINMAG Pro
EPOS, het premium enterprise- en gaming-audio- en videomerk, kondigt de lancering aan van de IMPACT D-serie - een reeks lichte, comfortabele headsets die uitmuntende audioprestaties combineren met een krachtig draadloos bereik. De IMPACT D-serie is geoptimaliseerd voor Unified Communications (UC) en heeft een gestroomlijnd functioneel ontwerp dat geschikt is voor dagelijks gebruik.

Perfecte gesprekshelderheid voor 100% focus

Zelfs in moderne tijden, waarin klanten steeds meer verschillende digitale interacties, automatisering en selfservice omarmen, blijft de menselijke stem de meest vertrouwde vorm van communicatie. De IMPACT D-serie is ontwikkeld om te voldoen aan de vereisten van professionals in drukke kantoor- en contactcenteromgevingen, waarin duidelijke audio, comfort en gebruiksgemak absolute musts zijn. 

De IMPACT D-serie maakt volledig gebruik van unieke, door EPOS ontwikkelde technologieën, zoals EPOS VoiceTM, dat bedoeld is om met de menselijke stem een rijke, natuurlijke geluidservaring te creëren. De IMPACT D-serie helpt zakelijke professionals effectief te communiceren gedurende hun werkdag door de frustraties en afleidingen als gevolg van slechte audio te elimineren.  

Een veilige oplossing 

In de hedendaagse digitale wereld staan bedrijven meer dan ooit bloot aan online bedreigingen. Draadloze netwerken bieden veel verschillende gebruiksmogelijkheden, maar ook veiligheid is van groot belang bij het kiezen van een draadloze headsetoplossing. De IMPACT D-serie houdt gegevens veilig met een beveiligde koppeling - wat betekent dat de veiligheid van het bedrijf nooit in gevaar is.

Gestroomlijnd functioneel ontwerp

U houdt uw bureau op orde met een gestroomlijnd ontwerp dat zich perfect leent voor hotdesking, ook wanneer medewerkers op elke werkplek plug & play-functionaliteit nodig hebben. Met één basisstation, dat zowel monauraal als binauraal kan worden gedragen, een superieure dockingervaring en een enkele connectiviteit met de PC of telefoon, maakt de IMPACT D-serie draadloze DECT-headsets van hoge kwaliteit toegankelijk voor iedereen. 

Draadloze vrijheid

De IMPACT D-serie heeft een krachtig draadloos bereik, zodat gebruikers de vrijheid hebben om rond te lopen en te praten zonder in te leveren op perfecte gesprekshelderheid. 

Theis Mørk, Vice President, Global Product Management bij EPOS zegt: "De IMPACT D-serie maakt gebruik van geavanceerde technologie om professionals in drukke werkomgevingen volledige draadloze vrijheid te geven. Met verbeterde beveiligingsfuncties, krachtig draadloos bereik, superieure audio en een natuurlijke luisterervaring is de IMPACT D-serie de beste oplossing wanneer gesprekken belangrijk zijn." 

Productbeschikbaarheid:  

De IMPACT D10-serie is per direct beschikbaar. 

Aanbevolen verkoopprijzen: 239-269 € (afhankelijk van het model)