Fellowmind stelt Ernst-Jan Stigter aan als Regional Director Nederland

Redactie WINMAG Pro
Microsoft Business Partner zet in op verdergaande holistische benadering digitale transformatie

Fellowmind – één van Nederlands leidende Microsoft Business Partners - heeft Ernst-Jan Stigter (49 jaar) aangesteld als Regional Director. In zijn rol wordt de voormalige CEO van Microsoft Nederland en huidige voorzitter van NL Digital verantwoordelijk voor de verdere groei en ontwikkeling van de ambitieuze organisatie in de Nederlandse markt.

Ernst-Jan Stigter wordt verantwoordelijk voor de Nederlandse regio van Fellowmind, waarbinnen Pulse Business Solutions en CRM Partners als business units opereren. Deze units bundelen hun krachten om de transformatie naar een meer holistische benadering van digitale transformatie vorm te geven, op basis van Microsoft-oplossingen. Ernst-Jan zal de Nederlandse organisatie van Fellowmind leiden samen met Ton Hagens, Hiljon te Boome en Oedse de Boer die momenteel verantwoordelijk zijn voor CRM Partners en Pulse Business Solutions. Na de overname twee jaar geleden door de Noorse investeringsmaatschappij FSN Capital, is Fellowmind uitgegroeid tot een internationale organisatie. Het bedrijf telt ruim 1.750 medewerkers en is actief in zes landen (Nederland, Duitsland, Polen, Finland, Denemarken en Zweden).

Emiel Putman, oprichter en CEO van Fellowmind, ziet in deze transitie een belangrijke rol weggelegd voor Ernst-Jan Stigter: “Zowel Fellowmind als veel van onze klanten maken een interessante reis door, waarin digitalisering hand in hand gaat met cultuurverandering. Wij geloven er sterk in dat technologie alleen waarde heeft als gebruikers het omarmen en op de juiste manier inzetten. Met zijn ervaring en persoonlijkheid is Ernst-Jan Stigter bij uitstek de persoon om onze visie op het maken van ‘meaningful connections’ uit te dragen en met het team en onze klanten vorm te geven.”

Dat Ernst-Jan Stigter een verbinder is, liet hij niet alleen zien in zijn rol als CEO Nederland bij Microsoft, maar ook als huidige voorzitter van NL Digital; een ecosysteem van ruim 600 IT-bedrijven die gezamenlijk de digitale transformatie van Nederland vormgeven. “Wat me zo aansprak in Fellowmind zijn de cultuur en mensen. Fellowmind is een onconventioneel, modern IT-bedrijf. Als ‘next gen’ IT-organisatie begrijpt Fellowmind dat het niet draait om technische oplossingen maar om de relevante toepassing ervan. Digitale transformatie gaat net zoveel over cultuurverandering en vertrouwen van gebruikers”, aldus Ernst-Jan Stigter, die daarnaast vooral op basis van vertrouwen voor Fellowmind is gevallen: “Ik heb gekozen voor een organisatie met mensen die ik ken en vertrouw. Waar mensen centraal staan en waar ik samen met een team impact kan maken en mooie dingen kan doen voor en met klanten. Hen echt helpen duurzaam te groeien. Digitalisering is een gegeven, het is aan ons om klanten en medewerkers binnen klantorganisaties hierin mee te nemen. Wij willen niet alleen implementeren, maar klanten vooral meenemen in de ontwikkeling. Hen helpen de juiste skills te ontwikkelen om het maximale uit technologie te halen.”

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie