G DATA Software AG benoemt Jerrel Abdoel tot Country Manager Nederland

Redactie WINMAG Pro
G DATA Software AG, de innovatieve pionier op het gebied van IT-beveiliging, kondigt vandaag de benoeming aan van Jerrel Abdoel (43) tot Country Manager van G DATA Nederland. Hij vervangt daarmee Dirk Cools, die de verantwoordelijkheid krijgt over Frankrijk, België en Luxemburg.

Marktaandeel G DATA Nederland vergroten

De belangrijkste doelstelling van Abdoel is om het marktaandeel van G DATA Nederland binnen de zakelijke markt te vergroten, zonder iets prijs te geven op huidige positie in de retailmarkt. Dit zal hij bewerkstelligen door de relatie met de distributeurs en resellers van G DATA te verstevigen en door nieuwe zakelijke partners aan te trekken. Abdoel was de afgelopen vier jaar actief als Sales Manager bij G DATA Nederland en heeft ruim 17 jaar ervaring op het gebied van sales binnen de IT-industrie. Voorheen was Abdoel actief als Country Manager Benelux bij Avira en als Senior Account Manager bij Avnet (nu Tech Data).

Reactie Abdoel

'Ik kijk er naar uit om verder te werken aan de ontwikkeling van dit mooie bedrijf. De laatste jaren heb ik samen met het team gewerkt om groei te realiseren binnen de zakelijke markt. Dit gaan we met veel passie en plezier voortzetten dankzij onze nieuwe zakelijke oplossingen en technologieën', aldus Jerrel Abdoel, Country Manager bij G DATA Nederland. 'We zijn sterker gepositioneerd dan ooit en wij hebben de ambitie om G DATA  de komende jaren verder uit te bouwen, met nieuwe en bestaande partners, zodat we onze eindgebruikers optimaal kunnen bedienen.'

LEES OOK: G DATA sluit zich aan bij het Cybersecurity Tech Accord

Over G DATA Software AG

IT-beveiliging is in Duitsland uitgevonden: G DATA Software AG wordt gezien als de uitvinder van antivirus. Meer dan 30 jaar geleden ontwikkelde het bedrijf, dat in 1985 in Bochum werd opgericht, het eerste programma dat de strijd aanbond met computervirussen. Tegenwoordig is G DATA één van ’s werelds leidende leveranciers van IT-beveiligingsoplossingen.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie