Geen platformkosten Viveport HTC

Jeroen van Onselen
HTC Vive viert het tweejarig jubileum van haar appstore Viveport door af te zien van platformkosten voor ontwikkelaars

Ontwikkelaars van Viveport Subscription krijgen 100 procent van hun netto-inkomsten in het vierde kwartaal en 2x publieksbereik door de onlangs aangekondigde Oculus Rift-compatibiliteit

HTC viert 2 jaar app store

Viveport, de wereldwijde app store- en abonnementsservice van HTC Vive, markeert haar tweejarig jubileum door voor het tweede jaar op rij af te zien van platformkosten voor ontwikkelaars. Van 1 oktober tot het einde van het jaar ontvangen ontwikkelaars 100 procent van de netto-inkomsten voor alle titels in Viveport Subscription. Daarnaast ontvangen ontwikkelaars een verdubbelt bereik met de toevoeging van Oculus Rift-compatibiliteit op Viveport.

Recent deed HTC nog een stap richting de concurrentie door de store toegankelijker te maken.

Geweldige groei Viveport HTC

Viveport heeft dit jaar een geweldige groei doorgemaakt met 500 titels in Subscription en ons abonneebestand is vervijfvoudigd” aldus Rikard Steiber, directeur bij HTC. “Investeren in de ontwikkelaarscommunity is op dit moment van cruciaal belang voor de groei van de sector en we willen ontwikkelaars bedanken die hebben bijgedragen aan het succes van Viveport Subscription door hen tijdens het drukste kwartaal van het jaar 100 procent winst te geven.”

Cadeaubonnen Viveport

Daarnaast geeft het bedrijf in oktober cadeaubonnen voor in de Viveport weg. te beginnen in duizenden GameStop-, Frys-, Microcenter- en andere winkels in Europa en de Verenigde Staten.

afbeelding van Jeroen van Onselen

Jeroen van Onselen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jeroen