Gigaset introduceert Maxwell 2

Redactie WINMAG Pro
Met de introductie van de Maxwell 2 completeert Gigaset haar IP-telefonieportfolio met een toestel wat prima past tussen de Maxwell Basic en Maxwell 3.

De Gigaset Maxwell 2 is ontworpen om frequente bellers te ondersteunen op een comfortabele manier. Het toestel wordt bedient via een groot, monochroom TFT-scherm. De led-aanduiding aan de bovenkant van het device toont activiteit, die zichtbaar is aan zowel de voor- als de achterkant van het device.

Met acht programmeerbare toetsen voor Busy Lamp Fields (BLF) en speed-dial accepteren gebruikers eenvoudig binnenkomende telefoontjes en verbinden zij deze gemakkelijk door. Ook als gebruikers behoefte hebben aan meer toetsen is de Maxwell 2 een goede keuze. Het device kan worden uitgebreid met de Maxwell Expansion Module, die 58 programmeerbare toetsen toevoegt. De Maxwell 2 is uit te breiden met maximaal drie Maxwell Expansion Modules aan zowel de linker- als de rechterzijde.

Gigaset Maxwell 2

De Maxwell 2 is gepositioneerd tussen de Maxwell Basic en de Maxwell 3. Het device biedt eindgebruikers extra comfort in vergelijking met de ‘standaard’ Maxwell Basic-telefoon, en is een meer functioneel gebaseerd device in vergelijking met de Maxwell 3. 

Prijs en beschikbaarheid op aanvraag.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie