HTC Desire 12s: krachtig én betaalbaar

Jordi Smit
De HTC Desire 12s, de nieuwste aanwinst in de HTC Desire-serie, maakt de oversteek naar Europa en zet zo de trend van betaalbare en kwaliteitsvolle instapmodellen kracht bij. De HTC Desire 12s biedt gebruikers een geheel nieuwe ervaring en dat begint met de look, want één blik op de tweevoudige afwerking met de unieke strepen en lasergravures is voldoende.

Specificaties HTC Desire 12s

De HTC Desire 12s pakt uit met veel betere specificaties en functies dan zijn voorganger, waaronder zowel aan de voor-als achterkant een 13-megapixelcamera. Plak daar een scherpe prijs op en de HTC Desire 12s is de beste keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een instapmodel.

Lancering HTC Desire 12s

'HTC heeft in de afgelopen 20 jaar de mobiele sector naar nieuwe hoogtes getild met zijn grenzeloze creativiteit en passie voor technologie. Met de lancering van de HTC Desire 12s willen we nog meer mensen laten genieten van een handige en betaalbare mobiele levensstijl', zei Paul Brown, GM, HTC Europe. 'De Desire 12s combineert uitstekende specificaties, een fantastische camera en een oogstrelend design in een lichtgewicht verpakking tegen een instapprijs.'

Perfectie tot aan de streep

Met zijn unieke gestreepte design met dubbele afwerking oogt en voelt de HTC Desire 12s anders dan alle andere. De smartphone heeft een groot beeldscherm en is toch verrassend licht en compact zonder in te boeten op kwaliteit. 

Design met tweevoudige afwerking

Het unieke design met de tweevoudige afwerking van de HTC Desire 12s is geïnspireerd op het designconcept van HTC’s flagship smartphone, met meer dan 120 lasergravures die een unieke achterkant creëren met een glanzende en matte textuur. Die nauwkeurig gegraveerde lijnen zorgen niet alleen voor een opvallende look, maar ook voor een optimaal comfort, want de smartphone ligt perfect in de hand en dat alles met een gewicht van slechts 150 gram.

LEES OOK: HTC introduceert ‘Exodus 1’

Twee camera’s van 13 megapixels

De HTC Desire 12s heeft een frontcamera van 13 megapixels, het hoogste onder de instapmodellen. De smartphone heeft een flits om zelfs bij weinig licht stralende foto’s te maken met een ingebouwd verfraaiingseffect, zodat gebruikers prachtige selfies kunnen maken zonder een externe app te gebruiken. De hoofdcamera heeft ook 13 megapixels met PDAF en een grote lensopening van f/2.0 om snel te focussen en met uitstekende lichtgevoeligheid zodat gebruikers, altijd en overal, de mooiste momenten kunnen vastleggen.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi