Huawei - laptops in Zuinig prijs

Redactie WINMAG Pro
Als je op zoek bent naar een goede laptop met concurrerende specificaties maar lage prijs, is Huawei misschien het merk voor jou.

De Huawei Matebook D15 i5 en Huawei Mateview GT zijn twee populaire laptops van het merk, maar je kunt ook de Huawei Matebook D15 i5 overwegen. Lees verder om erachter te komen welk model het beste bij jou past. Na dit artikel te hebben gelezen, ben je goed uitgerust om een goede laptop uit de lijn te kiezen.

Huawei Matebook D15 i5

De Huawei Matebook D15 is een geweldige optie voor een budgetgerichte gebruiker die een krachtige Laptop nodig heeft. Het 15,6-inch FHD-display heeft een uitstekende kleurnauwkeurigheid en goede kijkhoeken. De ultradunne randen rond het scherm helpen reflecties te verminderen. Het display is ook niet-reflecterend, waardoor het gemakkelijk buiten gebruik is. De sprekers zijn ook verrassend krachtig.

Het apparaat bevat een sterke functieset en wordt geleverd met een hoogwaardig display. Het heeft ook een full-sized HDMI-haven en een hoofdtelefoonaansluiting. De laptop wordt geleverd met een gratis Bluetooth -muis en een Sound X -luidspreker. Het model wordt ook geleverd met een VGA-HDMI-adapter, die handig is voor gebruik met projectoren.

De Huawei MateBook D15 i5 is uitgerust met een krachtige processor, een krachtig display en een slank chassis. Met het ongelooflijk dunne ontwerp past het gemakkelijk in een rugzak of draag je uitrusting in je hand. Ondanks zijn dunne build, presteert de Huawei MateBook D15 goed en loopt cool. Het beschikt ook over een goed genoeg scherm en toetsenbord.

Huawei Mateview

De Huawei Mateview is een uitstekende optie voor de budgetbewuste klant. Deze nieuwe laptop biedt een briljante breedbeeldervaring en is minder geprijsd dan zijn concurrenten. Het wordt geleverd met sprekers en is ideaal voor zowel beginners als middengamers. De Huawei Mateview GT is een geweldige optie voor diegenen die een geweldige game -ervaring willen zonder te veel geld uit te geven.

Het Huawei Mateviews-scherm heeft een IPS-paneel met 10-bits kleur. De aanraakgevoelige balk onderaan het scherm reageert op swipes, tappen en dubbele taps. Het heeft ook een geïntegreerde microfoon voor oproepen en een flitslicht om per ongeluk ontslaan te voorkomen. Het aanraakgevoelige paneel op de Huawei Mateview reageert ook, wat betekent dat je games kunt spelen terwijl je onderweg bent.

De Mateview heeft twee USB-A-poorten aan de zijkant. Er is ook een hoofdtelefoonaansluiting van 3,5 mm. Het display is scherp en heeft een goede contrastverhouding, waardoor het een uitstekende optie is voor het bewerken van video's en het bekijken van films. Het heeft een schermresolutie van 2,5k. Het heeft een 189ppi. Het hwel een USB-C-poort waarmee gebruikers bestanden kunnen overbrengen en aangesloten apparaten opladen.

Huawei Mateview GT

De Huawei MateView GT is een high-end smartphone met een breedbeeldontwerp en een ultrabrede beeldverhouding van 21:9. Het scherm heeft meer horizontale pixels dan de standaard 1440p, en het heeft een lage latentie en hoge verversingssnelheid. Het heeft ook een vingerafdrukscanner voor extra veiligheid. De Huawei MateView GT is ontworpen met hoogwaardige materialen, waaronder aluminium, roestvrij staal en glas.

Het heeft een aantal functies die we willen in een high-end monitor. Het wordt geleverd met een ingebouwde soundbar en er is geen montage vereist. Het wordt geleverd met een standaard die een geïntegreerde soundbar bevat. Om de soundbar te gebruiken, hoeft u alleen de basissteun in de gleuf aan de achterkant van de monitor te plaatsen. Zodra de basissteun op zijn plaats zit, klapt u de monitor voorzichtig omhoog en zet u hem op uw bureau. Sluit de juiste bronkabels aan. Na een paar minuten kunt u de basissteun verwijderen en de standaard verwijderen.

Naast het indrukwekkende beeldscherm heeft de Huawei MateView GT ook een goede kleurnauwkeurigheid. Het scherm produceerde een 127% sRGB-kleurengamma, wat boven het gemiddelde ligt voor een HDR-monitor. Daarnaast heeft het een verversingssnelheid van 165Hz en is het compatibel met Nvidia en AMD FreeSync. Ondanks deze beperkingen is de MateView GT een geweldige keuze voor gamers die op zoek zijn naar een HDR-ervaring op een smartphone.

De Huawei MateView GT heeft twee dual-array microfoons voor in-game chat. Ze werken goed en zijn verrassend goedkoop in vergelijking met zijn rivalen. Naast de goedkope prijs beschikt de MateView GT over een USB-C-poort en een soundbar, waardoor het een uitstekende instapmonitor is. De Huawei MateView GT is een geweldige budget-geprijsde optie voor gamers die op zoek zijn naar een gaming-apparaat met een groot scherm.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie