Impactvol ondernemen in crisistijd: neem deel aan dit gratis online college!

Redactie WINMAG Pro

Platform Baaz publiceert magazines en websites voor Nederlandse ondernemers. Baaz en WINMAG Pro werken geregeld samen, wat zich mede uitdrukt in een jaarlijkse MKB Proof Award-editie, bol van de reviews en awards voor IT die zich bijzonder goed voor de Nederlandse MKB'er leent. Nu organiseert Baaz een online college. Gratis en uiterst relevant voor iedereen die in het Nederlandse zakenleven actief is. Dus hebben we je er op 15 oktober maar al te graag bij.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen in crisistijd: het is al lang niet meer exclusief terrein van bepaalde bedrijven of van de politiek. Het is van ons allemaal. Dus sloegen Baaz, Omnicom PR Group en The Content Group de handen ineen om een gratis online college te organiseren. In een uur tijd wisselen ze inzichten uit die zich jarenlang uitbetalen. Schrijf je in een handomdraai in en wees er op donderdag 15 oktober van 16:00 tot 17:00 gratis bij!

Echt ieder bedrijf kan met wat accentverschuivingen impactvol zijn voor anderen. Hoewel ‘geld verdienen’ gewoon nodig is, gaat het op dit moment vooral om de combinatie met ‘dienen’. Dit thema staat op donderdag 15 oktober van 16:00 tot 17:00 centraal. Schrijf je je in voor het allereerste interactieve online college, dan lever je een uurtje in om kennis te maken met de redactie van Baaz, de communicatie-experts van Omnicom PR Group en deelnemende mede-ondernemers.

College 'Impactvol ondernemen in crisistijd' kwam uitsluitend tot stand uit onze behoefte om verhalen uit te wisselen en - ongeacht branche of achtergrond - contact te houden. Hoe vaak we ook aanraden om bij elkaar op de koffie te gaan en uitdagingen te delen - creëren we zelf geen moment, dan is dat advies niets waard. Dus drinken we donderdag koffie. Digitaal, maar samen. 

De inzichten beloven zich nog jaren na het college uit te betalen. Dat alles kost je niets. Schrijf je nu in en zorg dat je er op 15 oktober van 16:00 tot 17:00 bij bent. We kijken er enorm naar uit om je te ontmoeten. 

Impactvol ondernemen in crisistijd

  • Wie? Jij, de redactie van Baaz, gastexperts van Omnicom PR Group en deelnemende mede-ondernemers.
  • Wat? Een uur lang aan interactie en het uitwisselen van uitdagingen, oplossingen en inzichten op vlak van ondernemerschap. 
  • Waar? Digitaal. Schrijf je in en doe gratis mee!
  • Wanneer? 15 oktober van 16:00 tot en met 17:00. 
  • Waarom? We kunnen niet langer lijfelijk op de koffie. Toch is praten belangrijker dan ooit. Baaz ontmoet je graag, en wilt elke lezer - juist in bijzonder moeilijke tijden -ondersteunen. Dus ondersteunt het platform met de mogelijkheid om verhalen te vertellen, aan te horen en inzichten op te doen.
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie