Integral Memory introduceert MicroSD-kaart van 512GB

Redactie WINMAG Pro
De race om zo groot mogelijke opslag binnen zo’n klein mogelijke oplossing te maken is nog lang niet voorbij. En hoewel met name SanDisk geregeld in het nieuws komt met SD-kaarten die nieuwe mijlpalen in opslag halen, strijkt dit keer Integral Memory met de eer.

Zij hebben namelijk een MicroSD-kaart gelanceerd van 512GB en gaan hiermee voorbij aan SanDisk’s 400GB MicroSD-kaart, die tot nu toe de meeste opslag op dit formaat bood.

Integral Memory 512GB MicroSD

De MicroSD-kaart van Integral Memory heeft dan wel 512GB, de kaart levert wel snelheid in op de 400GB-kaart van SanDisk. Die laatste biedt transfersnelheden tot aan 100 MB/s terwijl de kaart van Integral Memory tot aan 80 MB/s loopt.

De kaart is geschikt voor fotografen en filmers die graag hun materiaal in 4K-resoluties schieten, hoewel Integral Memory zich met name richt op gebruikers van mobiele devices. Zo noemt het bedrijf services als Netflix, Snapchat en Instagram als diensten die de vraag naar meer opslag  voeden.

Een prijs is niet genoemd, maar aangezien de 400GB-kaart van SanDisk al ruim €250,- kost, zal ook deze kaart best prijzig zijn. De SD-kaart is vanaf februari beschikbaar.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie