iPhone 11: de eerste gelekte beelden

Jordi Smit
De iPhone 11 komt dit jaar uit; wachten was op de eerste gelekte beelden van de nieuwe Apple-smartphone. Maar die zijn er nu! Een anonieme gebruiker van de website Slashleaks plaatste een schematische tekening op het internet.

Gelekte beelden iPhone 11

De gelekte beelden van de nieuwe iPhone 11 sluiten perfect aan op de eerder gelekte informatie van de smartphone. Meerdere geruchten, zo ook het gelekte ontwerp, wijzen inmiddels op de komst van een nieuwe iPhone met drie camera's aan de achterkant.

Drie nieuwe smartphones

Het is echter onduidelijk of het daadwerkelijk gaat om de nieuwste smartphone van Apple. Volgens bronnen werkt Apple aan drie nieuwe iPhones, die de iPhone XS, XS Max en XR van afgelopen jaar moeten opvolgen. Vermoedelijk worden de telefoons in september gepresenteerd.

LEES OOK: iPhone 11: dit weten we tot nu toe

Geruchten iPhone 11

Er zijn inmiddels wel meerdere geruchten die ten ronde doen over de iPhone 11. Zo zou Apple een Face ID gaan integreren: een techniek die de aderen van de gebruiker scant en daardoor weet wie het voor zich heeft. Bovendien lijkt één van de modellen te worden voorzien van een MicroLED-scherm.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi