Engage van Jabra is beveiligd tegen cyberaanvallen

Jabra lanceert nieuwe zakelijke headset voor veeleisende gebruiker

Marc Boersma
Onder de naam Engage lanceert Jabra een nieuwe zakelijke headset die is ontworpen voor ultieme tevredenheid en veiligheid tijdens gesprekken in rumoerige omgevingen.

Met de Engage zet Jabra een nieuwe standaard neer voor geluidskwaliteit, beveiliging en het aantal medewerkers dat deze tegelijkertijd kan gebruiken. De Engage is momenteel de werelds meest krachtige professionele draadloze headset.

Draadloze DECT headsets

Op basis van uitgebreid onderzoek naar de uitdagingen binnen call-centric omgevingen heeft Jabra de nieuwe Engage ontworpen. De Enga behoort tot een nieuwe klasse van professionele draadloze DECT headsets.

Bij gesprekken die langer duren komen organisaties in aanraking met problemen op het gebied van de beschikbaarheid van DECT kanalen. De Jabra Engage verbindt drie zoveel mensen in iedere ruimte – of ‘dichtheid’ – vergeleken met concurrerende technologieen, zonder hierbij in te leveren op kwaliteit of bereik.

Bereik tot 150 meter

Met een bereik tot 150 meter biedt de Engage ook vrijheid voor medewerkers die veel rondlopen op de werkvloer. De gesprekskwaliteit blijft constant. Dankzij de geavanceerde geluidsonderdrukkende microfoons en verbeterde speakers kunnen jouw medewerkers ook in rumoerige omgevingen in kristalhelder geluid telefoongesprekken voeren.

Met het oog op cybercrime heeft Jabra bij de Engage een aantal features ingebouwd die het ‘s-werelds meest veilige professionele headsets maakt. Dit is inclusief authenticatie en encryptie functies, samen met ‘physical assisted pairing’ die een geheime link sleutel genereert tussen de headset en zijn basisstation.

Vier nieuwe patenten

De engineers van Jabra hebben meer dan 115.00 uur aan de ontwikkeling van de Engage gewerkt. Tijdens de ontwikkelingsfase heeft het bedrijf vier nieuwe patenten geregistreerd. Het heeft resulteert in een headset met superieure draadloze mogelijkheden en een geluidskwaliteit waarmee kristalheldere gesprekken zijn te voeren.

13 uur gesprekstijd

Jabra introducteert de Engage 65 en 75. De modellen beschikken over batterijen met een snelle oplaadtijd. De gesprekstijd is maximaal 13 uur. Elke Engage headset heeft busylight die de omgeving laat weten dat de medewerker op dat moment in gesprek is.

René Svendsen-Tune, CEO van Jabra: 'Met de Engage franchise hebben we de beste headsetfamilie ontworpen in de industrie – een die een belangrijke impact heeft op gesprekkwaliteit, klanttevredenheid, medewerkersproductiviteit en beveliging.'

afbeelding van Marc Boersma
Door: Marc Boersma

Marc Boersma | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Marc