Cintiq Pro 13 kost nu maar € 859,90 in plaats van € 1099,90

Jarig Wacom geeft hoge korting

Jeroen van Onselen
Wacom bestaat 35 jaar en geeft bij wijze van dankbaarheid een fikse korting op de Cintiq Pro 13.

De Cintiq Pro 13 gaat vanaf vandaag weg voor € 859,90 in plaats van de voorgaande € 1099,90.

Wacom, werd in 1983 opgericht in Japan. Leuk feitje, de Japanse lettergreep 'Wa' staat voor harmonie en 'Com' voor computer.

Wacom eerste met digitale pen

Wacom kwam als eerste met het idee voor een digitale pen, wat nog steeds het beste en meest intuïtieve instrument is voor het uitdrukken van menselijke creativiteit.

"Door onze langdurige ervaring te combineren met de nieuwe mogelijkheden die worden geboden door de steeds veranderende IT-industrie, blijven we ernaar streven creatievelingen over de hele wereld de best mogelijke digitale penervaring te bieden", aldus Nobu Ide, de CEO van Wacom. In deze tijd, waarin 3D-content en-creatie sterk in ontwikkeling zijn, gaat de discussie vooral over hoe VR/MR het best geïntegreerd kan worden in een verbeterd ontwerpwerkproces.

"Omdat we technologisch leider zijn op het gebied van professionele instrumenten voor kunst en design, ontwikkelen we nieuwe oplossingen in VR om kunstenaars en ontwerpers de creatieve tools van de toekomst te bieden", legt Nobu Ide uit.

Korting Wacom Cintiq Pro 13

Zoals gezegd gaat de Cintiq Pro 13 nu voor een lagere prijs weg. De Wacom Cintiq Pro kan zowel op de pc als op de Mac worden aangesloten en combineert de beste penervaring van Wacom met een helder 13" Full-HD-beeldscherm in een slank, compact en draagbaar formaat. 

Je kunt hier meer lezen over Wacom.

afbeelding van Jeroen van Onselen

Jeroen van Onselen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jeroen