Kijk vanmiddag mee naar de Microsoft Inspire 2019 stream

Aimée van Vuuren
In Las Vegas vindt deze week Microsoft Inspire 2019 plaats. Dit is een jaarlijkse partnerconferentie van Microsoft. Het bedrijf kondigde in aanloop naar Inspire een verscheidenheid aan investeringen, programma’s en productnieuws aan die onze partners en de klanten die zij bedienen ondersteunen.

Microsoft Inspire 2019 stream

Woensdag 17 juli om 17:30 Nederlandse tijd zal er een livestream zijn van de Corenote van Satya Nadella (CEO) en Brad Smith (President). De Microsoft Inspire 2019 stream is te bekijken op de Inspire Microsite. Hier kan je uiteraard het volledige overzicht vinden van de aankondigingen en meer informatie. 

LEES OOK: Microsoft Teams haalt Slack in

Microsoft Inspire 2019 nieuws

Microsoft Teams - Slechts twee jaar na de lancering heeft Microsoft Teams nu dagelijks 13 miljoen actieve gebruikers en 19 miljoen wekelijkse actieve gebruikers. Ook volgen er nieuwe functies in Microsoft Teams waaronder nieuwe manieren om zorgorganisaties en eerstelijnsmedewerkers te ondersteunen. Bijkomende nieuwe partnerintegraties omvatten ondersteuning voor contactcenters, leveranciers van compliance-diensten en cloudoplossingen.

ISV nieuws - Microsoft kondigde verder de algemene beschikbaarheid van het ISV Connect-programma voor bedrijfsapplicaties en innovaties voor ISV’s aan, waaronder ISV Studio, Power BI Template Apps en integratie met Azure DevOps. Daarnaast zijn er specifieke innovaties geïntroduceerd voor de automotive en banking sectoren.

Azure Kinect DK en Azure Migration - Ook is de algemene beschikbaarheid van Azure Kinect DK in de VS en China aangekondigd en investeringen in migratie-oplossingen, met aandacht voor oplossen van migratie-pijnpunten via het Azure Migration-programma.

AI voor cultureel erfgoed - De vierde pijler van AI for Good, AI for Cultrural Heritage ofwel AI voor cultureel erfgoed, maakt gebruik van de kracht van Microsoft AI. Dit stelt mensen en organisaties in staat  het erfgoed van mensen, taal, plaatsen en historische voorwerpen te behouden en te beschermen.

afbeelding van Aimée van Vuuren

Aimée van Vuuren | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Aimée