KnowBe4 SecurityCoach realiseert integratie met Cloudflare's Cloud E-mail Security

Redactie WINMAG Pro

Cloudflare werkt samen met KnowBe4 om risicovol gedrag te verminderen

KnowBe4, aanbieder van ’s werelds grootste platform voor security awareness en gesimuleerde phishing, kondigt de integratie van SecurityCoach met Cloudflare's Cloud E-mail Security aan. De twee bedrijven werken samen om risicovol gedrag te verminderen door hun producten te integreren om zo betere real-time security coaching te kunnen bieden.

SecurityCoach helpt een sterke security culture binnen een organisatie te ontwikkelen door gebruikers real-time security coaching te bieden in reactie op riskant online gedrag. Door gebruik te maken van gebeurtenissen die waargenomen worden door de bestaande security stack van een organisatie, kunnen IT- en security-professionals korte en krachtige real-time coaching-campagnes configureren om SecurityTips aan hun gebruikers te tonen.

“Cloudflare voegt zich bij ons snelgroeiende ecosysteem van partners om de ondersteuning aan onze klanten te verrijken en de menselijke firewall van organisaties te versterken”, zegt Stu Sjouwerman, CEO, KnowBe4. “KnowBe4 is trots op de samenwerking met Cloudflare. De integratie met SecurityCoach is gericht op het leveren van real-time security coaching en advies om gebruikers te helpen met het vergroten van hun cybersecurity-kennis. Hun rol in het bijdragen aan een sterke security culture wordt zo versterkt. KnowBe4 werkt actief samen met Cloudflare aan een API-gebaseerde integratie om ons platform te verbinden met systemen die IT- en security professionals al gebruiken, waardoor het uitrollen van nieuwe producten een eenvoudig en eenduidig proces wordt.”

“CISO’s - of ze nu bij Fortune 500’s, startups of non-profitbedrijven werken - melden ons dat e-mailbeveiliging de grootste dreiging vormt waarmee ze te maken hebben”, zegt Alex Dyner, Senior Vice President, Special Projects bij Cloudflare. “We zijn blij met de KnowBe4-integratie. Onze wederzijdse klanten kunnen zo real-time coaching aan hun medewerkers aanbieden als er door Cloudflare's Cloud E-mail Security phishing wordt gedetecteerd. Dit zal helpen bij het verminderen van de menselijke fouten die leiden tot phishing-aanvallen.”

KnowBe4 zal tijdens de implementatie stapsgewijze instructies en aanbevelingen geven om IT- en security-professionals te helpen bij een snelle, naadloze integratie en datasynchronisatie.

KnowBe4 integreert nu met meer dan 20 van 's werelds top cybersecurity-platforms. Lees deze blog voor meer informatie over de integratie van Cloudflare en bezoek deze website voor meer informatie over SecurityCoach.

 

Over KnowBe4

KnowBe4, leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing, wordt wereldwijd door meer dan 30.000 organisaties gebruikt. KnowBe4 is opgericht door IT- en data security-specialist Stu Sjouwerman en helpt organisaties het menselijke element van security aan te pakken. Dit doet het door het bewustzijn over ransomware, CEO-fraude en andere social engineering-tactieken te vergroten door middel van een nieuwe benadering van awarenesstrainingen over security. Kevin Mitnick, een internationaal erkende cybersecurity-specialist en Chief Hacking Officer van KnowBe4, hielp bij het ontwikkelen van de KnowBe4-training op basis van zijn goed gedocumenteerde social engineering-tactieken. Tienduizenden organisaties vertrouwen op KnowBe4 om hun eindgebruikers te mobiliseren als de laatste verdedigingslinie.

 

LEES OOK: SecurityCoach van KnowBe4 integreert met Singularity Platform van SentinelOne

LEES OOK: Wereldwijd onderzoek bevestigt: vaker volgen van security-trainingen voorkomt cyberincidenten

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie