Konftel 800 krijgt officieel Atos-keurmerk

Redactie WINMAG Pro
De befaamde Konftel 800 hybride vergadertelefoon is officieel gecertificeerd om naadloos te werken via de belangrijkste communicatieplatforms van Atos Unify, waardoor de telefoon nu nóg aantrekkelijker is voor een breder publiek.

Het paradepaardje is uitvoerig getest op compatibiliteit met het nieuwste Atos Unify OpenScape 4000 V10 hybride UC-platform, Atos Unify OpenScape Voice V10 en Atos Unify OpenScape Business V3-oplossingen.

“Het Atos Unify-portfolio is één van 's werelds belangrijkste spelers op het terrein van geïntegreerde communicatie en samenwerking. We zijn trots en bijzonder blij dat de Konftel 800 na grondige tests voldoet aan de strenge normen van Atos Unify," zegt Torbjörn Karlsson, Product Manager bij Konftel.

“Onze strategie is erop gericht onze producten te optimaliseren en te certificeren om volledige compatibiliteit te waarborgen, zodat gebruikers naadloos verbinding kunnen maken en kunnen samenwerken. Als Atos Unify Advanced Technology Partner beschikt Konftel over tools, documentatie en testomgevingen. Die zetten we in om de hoogste eisen van Atos-klanten voor gebruiksvriendelijke vergaderruimteoplossingen zelfs nog te overtreffen."

De Konftel 800 is toonaangevend in prestaties en design. Het hybride apparaat is een flexibel en krachtig toestel voor communicatie- en samenwerkingsdiensten, zowel in de cloud, op de locatie als in hybride omgevingen. Het maakt verbinding via SIP, USB en Bluetooth.

De vooraanstaande analisten Frost & Sullivan onderscheidden de Konftel 800 al met een Product Leadership Award, waarbij zij vooral het uitstekende geluid van de vergadertelefoon benadrukten in video-oplossingen voor middelgrote tot grote vergaderruimten. Verder sleepte de Konftel 800 al een Red Dot Design Award in de wacht.

“Communicatietechnologieën voor vergaderruimtes, zoals de Konftel 800, worden onmisbaar voor het samenbrengen van het hybride personeelsbestand dat in de loop van 2020 ontstond. De Konftel 800 is perfect voor ondersteuning van de Digital Workplace Collaboration & Communications-technologieën van Atos in vergaderruimtes," zegt Mark Smith, Hoofd Marketing en Communicatie bij Atos Unify.

“We vinden het geweldig om te zien hoe leveranciers als Konftel hun technologische leiderschap koppelen aan Atos' toonaangevende ontwerp- en uitvoeringscapaciteiten op het gebied van vergaderruimtes.”

Meer gegevens vindt u hier: https://www.konftel.com/en/compatibility/atos-unify

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie