Lees de magazines van WINMAG Pro digitaal!

Redactie WINMAG Pro
Klappen zijn te incasseren. Branden zijn te blussen. En uitdagingen te overkomen. In tijden als deze staat informatietechnologie centraal. Remote werk is de norm. Transformatie wordt genoodzaakt, zowel nu als in de toekomst. WINMAG Pro ondersteunt IT-professionals bij de grootschalige digitalisatie van het moment. Al meer dan 30 jaar lang benen we bij met een alsmaar veranderend IT-landschap. 24 uur per dag online, vijfmaal per jaar als (print-)magazine. Die magazines zijn per direct online te lezen.

Elke WINMAG Pro-editie van elk jaargang vind je op Readly, MagZine.nu en Issuu. De digitale bladen lees je waar en wanneer je maar wilt. Tablet, smartphone, desktop of laptop: het maakt niet uit, want de webapp draait overal op en onze magazines zijn ook offline beschikbaar. Zo houdt je WINMAG Pro bij je. Niet alleen op de zaak, evengoed op de woonkamerbank. 

Wat mag dat kosten?

  • Op Readly lees je de eerste twee maanden gratis. Daarna geniet je voor een tientje per maand onbeperkt van WINMAG Pro, Baaz, DIGIFOTO Pro, digifoto Starter en duizenden andere toptitels. Er is geen opzegtermijn of contract. Bevalt het na twee maanden niet, dan zit je nergens aan vast. Zowel vorige edities als nieuwe uitgaven zijn per direct beschikbaar. 
     
  • Op MagZine.nu schaf je alleenstaande edities aan voor een eenmalige prijs van € 4,99. Of lees je alle WINMAG Pro-edities - tezamen met 110 andere toptitels - voor een maandelijks bedrag van € 9,95. Kies je voor het tweede, dan lees je de eerste maand gratis. En zit je, evanals bij Readly, helemaal nergens aan vast. Opzeggen kan altijd. Doorlezen natuurlijk ook! 
     
  • Op Issuu lees je de eerste 20 pagina’s van elke editie. Daarmee heb je een goed idee van de volledige inhoud die je via Readly, MagZine.nu of een printeditie ontvangt. 
Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie