LG refereert aan smartphone met drie schermen

Jordi Smit
Telefoonmaker LG heeft in een filmpje op YouTube gerefereerd aan een smartphone met maar liefst drie schermen. Mogelijk wordt deze in september gelanceerd.

Youtube-filmpje LG

Het filmpje van LG op YouTube laat een smartphone zien waarbij een animatie wordt afgespeeld. Na enkele seconden zien we dat de telefoon wordt opengeklapt, waarbij een extra scherm ontstaat. Aan het eind van het filmpje wordt het scherm weer dichtgeklapt, waarna we de datum en tijd voorop de smartphone zien staan.

V50 ThinQ-smartphone

LG is al langer bezig met extra schermen. In februari van dit jaar presenteerde het telefoonmerk de V50 ThinQ-smartphone, die ook al uit te breiden was met een extra scherm. Het ging hierbij om een speciale case, genaamd Dual Screen, waardoor een tweede scherm mogelijk werd.

LEES OOK: iPhone 2021 mét vingerafdrukscanner

Opvouwbare smartphone LG

Eerder werd al bekend dat LG niet op korte termijn zit te denken aan de productie van een opvouwbare smartphone. Dat verklaarde Kwon Bong-seok, het hoofd van LG's smartphoneafdeling, tijdens een persconferentie die in februari plaatsvond, zo wist The Korea Times destijds te melden.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi