Lifesize Video Conferencing App verandert de conference call voorgoed

Ruben den Boer
Vandaag sluit ISE zijn deuren na een wederom succesvolle editie in de RAI Amsterdam. Op de beurs was ook de stand van Lifesize te vinden. Hier werden bezoekers verrast door meerdere innovatie hard- en software-oplossingen. Vraag je het ons, dan was het absolute hoogtepunt de Lifesize Video Conferencing App.

Lifesize heeft ondertussen al jarenlang ervaring als het gaat om bedrijfscommunicatie, of het nu gaat om HD camera’s voor in vergaderruimtes, of touchscreen conference telefoons. Ook op het gebied van software is Lifesize een gevestigde naam. Op ISE 2019 toonden ze hun nieuwste software-innovatie: de Lifesize Video Conferencing App. Hiermee is de conference call voor altijd veranderd.

LEES OOK: Lifesize breidt Lifesize Share uit

De Lifesize Video Conferencing App is gestroomlijnd en volledig gericht op het verbeteren van de communicatie binnen jouw teams. Van één-op-één audiogesprekken tot videovergaderingen met hele teams op verschillende locaties: de Lifesize Video Conferencing App biedt de oplossing.

Features Lifesize Video Conferencing App

Met de verschillende vergadermogelijkheden gericht op de zakelijke markt onderscheidt Lifesize zich van de concurrentie. De voorsprong wordt verder uitgebouwd met de handige features die de Lifesize Video Conferencing App biedt.

LEES OOK: ‘Met Lifesize kun je altijd en overal met iedereen videovergaderen’

Zo kun je vergaderen via je desktop, laptop, mobiel en web app en ben je dus altijd bereikbaar. Daarnaast biedt Lifesize de mogelijkheid om alle vergaderingen (ook video conferences) op te nemen en te delen, zo kun je ze altijd terugkijken. Bovendien biedt Lifesize uitstekende support, 24 uur per dag 7 dagen per week 365 dagen per jaar.

Wil je alle features van de Lifesize Video Conferencing App ontdekken? Check dan de officiële website.

afbeelding van Ruben den Boer

Ruben den Boer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Ruben