Maximaal vier Surface Hub 2-schermen zijn aan elkaar te koppelen

Microsoft kondigt multi-touchschermoplossing Surface Hub 2 aan

Marc Boersma
Microsoft lanceert in 2019 de nieuwe Surface Hub 2, de alles-in-één multi-touchschermoplossing waarmee zakelijke gebruikers kunnen verbinden, delen en samenwerken.

De Surface Hub 2 is bedacht om teams beter te laten samenwerken. Via beeld, geluid en het delen van electronische bestanden wil Microsoft de zakelijke gebruikers van dienst zijn.

Multi-touchscherm en 4K-camera's

De Surface Hub 2 bestaat uit een 4K + 50,5 inch multi-touchscherm en 4K-camera's. Het scherm werkt samen met Microsoft Teams, Microsoft Whiteboard, Office 365, Windows 10 en de cloud. De beeldverhouding van het scherm is 3x2. De aanwezige camera’s bewegen mee met het apparaat en zijn voorzien van geïntegreerde luidsprekers en microfoontechnologie voor grotere ruimtes.

Met de multi-user login kunnen meerdere personen zich aanmelden in dezelfde Surface Hub 2-omgeving. Ze hebben dan tegelijkertijd toegang tot hun documenten en ideeën, die ze via het apparaat gemakkelijk met andere deelnemers kunnen delen.  

Vier schermen

Het is mogelijk om maximaal vier Surface Hub 2-schermen aan elkaar te koppelen in portret- of landschap-oriëntatie. De schermen zijn gemakkelijk te verplaatsen en zijn te combineren met de speciaal voor de Surface Hub 2 ontworpen ophang- en verrijdbare systemen van Steelcase.

De Surface Hub 2 komt in 2019 beschikbaar en op dit moment zijn de verkoopprijzen nog niet bekend.  

afbeelding van Marc Boersma
Door: Marc Boersma

Marc Boersma | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Marc