Zet je eigen gebruiksvriendelijke webshop op

MKB Best Choice 2016: CCV Shop

Redactie WINMAG Pro
CCV Shop biedt een alles-in-één oplossing voor zowel de beginnende als ervaren webwinkelier. Het totaalpakket (inclusief hosting, updates en support) is er in zowel een gratis als betaalde variant.

CCV Shop neemt alle technische zaken uit handen, zodat de webwinkelier zich volledig kan richten op de verkoop van producten. Door middel van kleur, font en afbeeldingen kun je eenvoudig een unieke sfeer, en dus een unieke (responsive) webshop neerzetten. Wanneer je toch liever je eigen thema ontwerpt, kun je met ProTOM zelf met HTML en CSS aan de slag.
hosting
Heb je meerdere webshops? Deze kun je eenvoudig beheren vanuit één omgeving met de Multishop-functionaliteit van CCV Shop. Handig, want dat scheelt een hoop gedoe en tijd en is wel zo overzichtelijk. Met de veiligheid zit het ook goed. Je kunt namelijk, naast de check-out-pagina, middels een SSL-certificaat je gehele webshop beveiligen. Klanten zijn er daardoor van verzekerd dat ze persoonlijke gegevens gerust kunnen achterlaten.

Een dergelijke beveiliging is bovendien goed voor de ranking in Google. CCV Shop biedt alles wat je van een moderne webshop mag verwachten, en dat allemaal zonder programmeerkennis. De gratis instap maakt het bovendien laagdrempelig, waarna je altijd de mogelijkheid hebt om je pakket betaald uit te breiden. CCV Shop combineert het beste van de uitgebreide CMS-webshopsystemen met het gemak van kant-en-klare diensten. Kortom: aanbevolen!


CCV Shop

Prijs: gratis, betaald vanaf € 19,95 per maand
info:  ccvshop.nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie