MKB Best Choice Awards 2018: Dean Onepro

Redactie WINMAG Pro
De ene communicatie-oplossing is de andere niet. Maar als je dan toch een keuze maakt voor zo’n oplossing, dan doe je er als MKB’er goed aan dean onepro in je overweging mee te nemen.

Gemak

Wie dean onepro kiest, die kiest voor gemak. Zo eenvoudig is het. Je neemt als ondernemer een VoIP-centrale af. Daarna is het een kwestie van een abonnement kiezen die bij jouw organisatie past. Dankzij dean’s Hardware Service Plus hoef je niet te investeren in nieuwe toestellen en dean onepro wordt vervolgens volledig geïnstalleerd opgeleverd met A-merk telefoons en randapparatuur.

Beheerportal

Het is zonneklaar dat deze fabrikant met zijn producten inzet op de huidige manier van werken. Dat uit zich via het beheren van de functionaliteiten. Dit kan via de beheertool, of de app ‘dean remote’. Aangezien bijna iedereen dag en nacht zijn smartphone binnen handbereik heeft, is dat een welkome functionaliteit. Met deze app kan je naar hartenlust de instellingen op je persoonlijke situatie afstellen.

Cloudcentrale

Uiteraard biedt dean onepro ook vastmobielintegratie, waarmee de smartphone onderdeel is van de cloudcentrale zodat je onderling gratis mobiel belt en collega’s elkaar via een verkort nummer kunnen kiezen. Slim, want recent onderzoek toont aan dat deze feature uitermate belangrijk is in een tijd waarin de concurrentie letterlijk een swipe away is op de smartphone. Tot slot, bespaar tijd en zorg ervoor dat je nog efficiënter kunt samenwerken met collega’s.

Prijs Op aanvraag
Info www.deanone.nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie