MKB Best Choice Awards 2018: iiyama ProLite XUB2792UHSU-B1

Redactie WINMAG Pro
Om te achterhalen of iiyama’s gloednieuwe ProLite XUB2792UHSU-B1 onze kantoortest doorstaat, testen wij de monitor uitvoerig. Zowel MKB’s als corporaties doen er goed aan om het iiyama-beeldscherm in overweging te nemen in de zoektocht naar breed toepasbare monitoren. Waarom?

Uit den doos

Na levering is de monitor binnen 15 minuten op te zetten, zij het als enkel- of in een multi-monitorsetup. De XUB2792UHSU-B1 testen wij als hoofdscherm in een duo-opzet, en staat - na bevestiging op monitorvoet en aansluiting van de meegeleverde HDMI-kabel – vliegensvlug klaar. Na het tweaken van een tweetal Windows-configuratieknoppen is de aanwezige 4K-resolutie direct in volle glorie zicht- en bruikbaar.

IPS

Het beeldscherm is gewapend met IPS-technologie, waardoor de weergave vanuit meerdere perspectieven volledig zichtbaar is. Zwart blijft zwart, licht blijft licht: bevindt de XUB2792UHSU-B1 zich op de uiterste rechterkant van een bureau, dan deert dit niet. De monitor vermindert autonoom geflikker via vermindering van blauw licht, wat belasting van de ogen verlicht. In combinatie met de analoog aanpasbare helderheid resulteert dat in de mogelijkheid tot langdurig gebruik, zonder verhoogd risico op vermoeidheid en hoofdpijn.

Technologie van de toekomst

Al met al: vlot te integreren, flexibel in gebruik en op maat gemaakt voor zakelijke toepassing. De ProLite XUB2792UHSU-B1 biedt de technologie van de toekomst in een vertrouwd jasje. Deze doet wat een monitor moet doen, met mogelijkheid tot meer. Zowel de mogelijkheid tot 4K-resolutie en de aanwezigheid van IPS-technologie als de aanpasbare monitorstand en vlot aanpasbare instellingen maken het scherm geschikt voor dagelijks kantoorgebruik.

Prijs € 418,75
Info www.iiyama.com

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie