MKB Best Choice Awards 2018: Jabra Evolve 65t

Redactie WINMAG Pro
Sinds de start van grootschalig gebruik van Gsm-toestellen en internationale verbinding, pogen audioleveranciers  het samengaan van telecommunicatie en mobiliteit te verbeteren. Jabra slaagt  daarin met de Evolve 65t earbuds.

Integratie met de Jabra Evolve 65t

De set oordoppen biedt een luister- en opnamemiddel ineen: via een vlotte koppeling op vrijwel ieder (smart) apparaat heb je de mogelijkheid om ruisvrije telefoongesprekken te voeren. Wij testten de Evolve 65t uitgebreid: na een enkele druk op de startknop werd de Bluetooth-connectie tussen telefoon en oordop beschikbaar. Drie minuten verder, en via dezelfde startknop namen we een eerste gesprek op. De noise cancellation komt nadrukkelijk naar voren bij gebruik van beide oordoppen, maar ook wanneer één oor vrij blijft klinkt de telefonie glashelder. 

UC 

De Jabra Evolve 65t zijn ’s werelds eerste UC-gecertificeerde oordoppen, onder andere Skype for Business, Microsoft Teams en Cisco. Met reden: de earbuds zijn nadrukkelijk ontworpen voor zakelijk gebruik, en steken bij gebruik van een zakelijk communicatiesysteem met kop en schouder boven consumentenproducten uit. Aanbieders van unified communicationssystemen, zoals Skype en verscheidene anderen, zijn in deze dag en tijd onmisbaar. Daarom is het voor een audiomiddel belangrijk om daar vlekkeloos op aan te sluiten.  

Info www.jabra.nl 
Adviesprijs € 299,-  

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie