MKB Best Choice Awards 2018: MOVEit Managed File Transfer

Redactie WINMAG Pro
Met MOVEit Transfer en MOVEit Automation levert SCOS een volledig, flexibel - en bovenal veilig - dataopslag en –transfermiddel. Alhoewel de achterliggende software uiterst technische handelingen uitvoert, is het interface consequent, intuïtief en daardoor makkelijk in gebruik. Eindgebruikers kunnen bovendien volledig autonoom te werk gaan. Uiteindelijk biedt MOVEit de middelen om de dataoplossing volledig naar je persoonlijke voorkeur te schalen, wat zich vertolkt tot een datatransfermiddel voor iedere professionele organisatie. 

Zoals bij vrijwel iedere softwaretoepassing is de Interface even belangrijk als de achterliggende functionaliteit: het MOVEit Transfer dashboard scoort op dit vlak punten. Bovendien is MOVEit Cloud leverbaar als clouddienst (gelegen in de beveiligde Microsoft Azure-datacenters in Middenmeer/ Noord-Holland) en is volledig schaalbaar via aansluiting op een private cloud, on-premise opslag, of hybride combinatie daarvan.

Encryptie is bij opslag toepasbaar in vorm van FIPS 140-2 validated AES-256 cryptography. Daarnaast biedt Ipswitch Gateway een DMZ proxy server die gevoelige data, authenticatie- en toegangsinformatie achter een firewall houdt. Deze Proxy is volledig optioneel, en dient bij gebruik als poorthouder tussen jouw on premise opslag en het internet. 

Info www.scos.nl

Prijs Op aanvraag 

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie