MKB Best Choice Awards 2018: Omada Cloud Controller OC200

Jordi Smit
Met de nieuwe OC200 Omada Cloud Controller brengt TP-link een product op de markt dat het volledige Omada-netwerk centraal kan beheren. Je kunt statistieken real-time monitoren, een grafische analyse van het netwerkverkeer bekijken, een creative portal opzetten, je systeem bijwerken en herstarten, en eenvoudig je netwerk uitbreiden.

Producteigenschappen

De OC200 heeft een ingebouwde Omada Controller 3.0. Het toepassingsscenario van OC200 is vergelijkbaar met de Software Omada Controller. Het kan verbinding maken met het netwerk en centraal EAP-serie producten configureren en beheren. Tevens bezit het product een klein schaalontwerp, met afmetingen die vergelijkbaar zijn met een mobiele telefoon.

Overal en altijd gratis cloudbeheer

Met OC200 Omada Cloud Controller kunnen netwerkbeheerders de volledige Omada-netwerken op afstand bewaken en beheren. Dit verbetert de schaalbaarheid enorm en maakt extern netwerkbeheer handiger. Captive-portals helpen daarnaast uitsluitend geautoriseerde gasten om het netwerk te gebruiken en presenteren apparaten met een handige, gebruiksvriendelijke vertificatiemethoden om wifi-toegang te verlenen.

App

Via de app behoud je eenvoudig overzicht over je complete netwerk. Omada EAP's zijn tevens voorzien van captive portal- en geavanceerde RF-beheerfuncties, waardoor ze ideaal zijn voor veeleisende omgevingen als campussen, hotels, winkelcentra en kantoren. Omada biedt zowel een softwarecontroller als hardware-regelaar om centraal het volledige Omada-netwerk te beheren.

Beveiligd gastnetwerk

Daarnaast beschikt het over een beveiligd gastnetwerk met meerdere inlogmogelijkheden (Facebook, wifi, sms, voucher). Het slanke model maakt het eenvoudig het product te implementeren en te installeren. Ook is het product geschikt voor vele soorten plaatsen, zoals thuis, op kantoor, hotel, luchthaven of in het café. Voor een volledig specificatieoverzicht van de Omada Cloud Controller OC200 – en de verbindbaarheid van de aansluitende Access Points – bezoek je de onderstaande website.

Info www.tp-link.com

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi