MKB Best Choice Awards 2018: Synology RackStation RS3618xs

Redactie WINMAG Pro
De Synology RS3618xs is een betrouwbare NAS die bijzonder goede prestaties levert en wordt ingezet voor grote bedrijven die veeleisende toepassingen gebruiken. Met de RackStation RS3618xs is gegevensbeheer eenvoudig en kun je virtualisatieomgevingen optimaliseren. Met minimale investeringen in tijd en onderhoud kun je de opslagcapaciteit gemakkelijk uitbreiden.

Bij een groeiende infrastructuur kun je met behulp van de PCIe 3.0-sleuven sneller netwerken bouwen. Dankzij de vier ingebouwde Gigabit-poorten heeft de RS3618xs uitgebreide verbindingsopties voor link aggregation en failover-configuraties. Binnenin de NAS vind je een vierkern-CPU tot 2,7 GHz, tot 64 GB DDR4 RAM en 4 x 1GbE-poorten met optionele ondersteuning voor 10GbE NIC.

Bovendien is de RS3618xs schaalbaar tot 36 schijven. De RS3618xs beschikt over vier verschillende back-uptoepassingen voor het veiligstellen van alle belangrijke gegevens op alle apparaten: Active Backup for Server, Hyper Backup, Desktop Backup en Active Backup for Office 365. Wie zijn bedrijfsgegevens eenvoudig wil beheren en virtualisatieomgevingen wil optimaliseren, kan een beroep doen op de Synology RackStation RS3618xs. 

Info www.synology.com 

Prijs € 2700,-     

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie