MKB Best Choice Awards 2018: Zyxel WAC6552D-S

Redactie WINMAG Pro
Met de winter op komst moet je goed opletten of je access point (AP) voor buitengebruik opgewassen in tegen het Nederlandse weer. De WAC6552D-S is een AP die dit aankan. Dat niet alleen, hij kan iets wat veel access points nog niet kunnen. 

Nooit meer bang zijn voor regenradar 

Wie een AP buiten heeft hangen kent het gevoel wel. Mooi apparaat, overal bereik, maar kan die ons weer aan? Zyxel Communications presenteert de WAC6552D-S, en verzekert dat het apparaat weerbestendig is. Angstvallig de regenradar controleren om je AP te beschermen is niet meer nodig.  

Gemakkelijk te installeren AP 

Het access point is gemakkelijk te installeren en beheren, door de vereenvoudigde installatie, het automatisch schakelen tussen standalone-modus en controller management, en het hulpprogramma Zyxel ONE Network, waarmee beheerders snel IP-adressen aan meerdere AP’s kunnen toewijzen.  

Antenne met Zyxel-technologie 

De antenne maakt gebruik van innovatieve Zyxel-technologie, waarvan is aangetoond dat die aan het elimineren van interferentie bijdraagt. Normaliter wordt die interferentie veelal veroorzaakt door meerdere AP’s die op hetzelfde kanaal werken, wat de prestaties van het draadloze netwerk negatief beïnvloedt.  

Prijs € 475,- (excl. btw)

Info www.zyxel.com    

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie