MKB Best Choice Awards 2019: Dynabook X50-F

Redactie WINMAG Pro
De werknemer van tegenwoordig wil en moet overal en altijd bereikbaar zijn. Een goede laptop is daarbij onmisbaar. De Dynabook TECRA X50-F-15E is één van de beste kantoorlaptops die op dit moment in omloop zijn. Met uitgebreide keuzemogelijkheden bij het bestellen en goede beveiligingshardware in huis is deze laptop helemaal klaar voor 2020

Wat maakt een laptop geschikt voor een ‘mobiele’ werknemer? Dat zijn vooral zaken als gewicht, accuduur en beveiliging. Allemaal zaken waar de X50 in uitblinkt.

Keuzevrijheid

Veel bedrijven houden tegenwoordig maar één of twee laptopmodellen aan voor hun personeel. Door een dergelijke centralisatie is beheer een stuk makkelijker uit te voeren. Dynabook is er duidelijk veel aan gelegen om in de selectie terecht te komen. Bij het bestellen is er veel mogelijk. Naast de keuze uit verschillende formaten - 13, 14 en 15 inch - kun je zelf het RAM instellen via twee vrije slots. Zelfs het type SSD is aan jou. Belangrijk, omdat de eisen aan een laptop sterk verschillen per functie.

Ook qua accuduur en gewicht is de Dynabook X50 een aanrader. De zwaarste variant - 15 inch - weegt nog geen anderhalve kilo. En met een accuduur van 17 uur kun je heus wel even vooruit, ook als er geen stopcontact in de buurt is.

Tot slot speelt beveiliging tegenwoordig een belangrijke rol. Identity security is, zeker in de cloud, enorm belangrijk. Met een ingebouwde vingerafdrukscanner en een biometrische gezichtscanner zet Dynabook nadrukkelijk in op veilig werken vanaf een locatie naar wens. Ideaal voor de mobiele werknemer en IT-beheerder van vandaag.

Info | Dynabook

  • dynabook.com
  • Adviesprijs: € 1750,- (kan variëren per versie)

In het kort

  • Uitstekende balans tussen gewicht en vermogen
  • Flexibel in te richten
  • Veiligheidsmaatregelen inclusief  
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie