MKB Best Choice Awards 2019: LocknCharge FUYL Tower

Redactie WINMAG Pro
De tijd dat iedere werknemer bedrijfskritische applicaties op zijn privételefoon installeerde is (gelukkig) gepasseerd. Centralisatie en standaardisatie zijn inmiddels zo gemeengoed geworden, dat Pro Warehouse het tijd vond om hardware aan te bieden dat hier mooi op aansluit: De LocknCharge FUYL Tower, een revolutionaire opberg- en oplaadbox voor alle devices binnen een bedrijf.

De Tower is geschikt voor een aantal handige toepassingen. Allereerst: opladen. De LocknCharge bestaat uit vijf of vijftien compartimenten waarin je mobiele apparaten kunt opladen. Deze devices kunnen in grootte variëren van een laptop tot een smartphone. In elk vak zit een stekkeringang en een 2,4 amp USB-poort, wat voldoende biedt voor het opladen van de meeste apparaten.

Daarnaast kan de toren worden gebruikt voor apparaatbeheer. Een zeer handige toepassing voor IT-personeel en – dienstverleners, want op het moment dat alle apparaten centraal beschikbaar zijn, kun je er direct patches en updates op draaien. Dit wordt mogelijk gemaakt doormiddel van RFID, kort voor Radio Frequency Identification en met name bekend van de NFC-chip.

Info | LocknCharge FUYL Tower

In het kort

  • Centraal opladen
  • Beheer van afstand
  • Veilig bewaarmiddel voor zakelijke devices
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie