Videomeetings nog eenvoudiger en scherper

MKB Proof 2017: Lifesize

Redactie WINMAG Pro
We hadden al flink wat redenen om voor Lifesize te kiezen wanneer het gaat om heldere, snelle en gebruiksvriendelijke UC-oplossingen.

De cloud-based applicatie blinkt via alle devices uit in de praktijk dankzij de gebruiksvriendelijkheid, in andere woorden: de juiste functionaliteiten gecombineerd met eenvoudig en helder uiterlijk. Al erg fijne mogelijkheden waren onder meer dat je kan aangeven of je wel of niet beschikbaar bent om contact mee op te nemen en datzelfde geldt voor jouw contacten. Daarnaast was het al mogelijk eerdere meetings terug te kijken.

Wil je contact met iemand die eveneens een Lifesize-account heeft, dan gaat dat in een handomdraai middels een zogenaamd dedicated Lifesize-nummer. Een meeting opzetten met externen door gebruik te maken van een lokaal inbelnummer en het nummer van diegene die de meeting heeft opgezet was voorheen overigens ook geen enkel probleem.

De video en audio van het vernieuwde Lifesize zijn nu van een nog hogere kwaliteit en de interface is dankzij messcherpe icoontjes, een heldere contactenlijst en de vliegensvlugge handelingen voor direct video- en chatcontact een communicatiefeestje. Letterlijk met een klik is het gesprek tussen jou en de ander(en) up and running. Communicatie via Lifesize, ook met Skype for Business-gebruikers, is een fluitje van een cent en dat van hoog niveau.

Prijs:
op aanvraag
Info: lifesize.com

+ Vernieuwde applicatie is voorzien van nog beter beeld en geluid
+ Zeer prettige interface
+ In no time een call opgezet

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie