Meer omzet voor je verhuurwebshop

MKB Proof 2017: Rentpro

Redactie WINMAG Pro
Als verhuurder wil je zoveel mogelijk omzet draaien met je webwinkel. De verhuursoftware van Rentpro is volledig afgestemd om potentiële klanten in goede banen richting de bestelknop te leiden.

Maar ook voor jou als verhuurder is het systeem zo ingericht dat je bedrijfstechnisch overzichtelijk kunt werken. Veel webwinkels werken in de basis correct, maar zijn onvoldoende afgestemd op de gebruikers. Daardoor haken bezoekers eerder af. Dit kan je echter enorm veel omzet schelen.

Met het framework van Rentpro zorg je ervoor dat je vergeleken met alternatieven meer omzet haalt met dezelfde bezoekers, prijzen en producten. Daarmee onderscheidt Rentpro zich van de rest. Rentpro levert één database met zowel de webshop als de verhuursoftware. Daarin zijn ze uniek. Webwinkels voor de verkoop zijn fundamenteel anders vergeleken met webshops voor verhuurders. Zo kunnen je klanten met het raamwerk van Rentpro de verhuurperiode opgeven, verhuuropties toevoegen en direct met iDEAL betalen. Vraag je borg? Die wordt automatisch bij de bestelling toegevoegd. Je klant ziet in een oogopslag of en hoeveel producten voorradig zijn en uit welke alternatieven hij kan kiezen.

Een ander belangrijk punt zijn de statistieken. Hoeveel omzet draait je webwinkel? Hoeveel bezoekers plaatsen een bestelling? Waar komen ze vandaan? In het systeembeheer van je webshop staan al deze statistieken overzichtelijk weergegeven. Daarnaast zorgt Rentpro dat je webwinkel optimaal zichtbaar is op Google. De webshops die Rentpro levert zijn volledig compatible op zowel desktops, tablets als smartphones. Daarnaast is de app van Rentpro beschikbaar voor zowel iOS als Android. Daarmee ontvang je pushberichten per bestelling, krijg je inzicht in voorraadstatistieken en kun je orders, klanten en producten inzien.

Prijs: op aanvraag
Info: rentpro.nl

+ Voor elk soort verhuur een geschikte webshop
+ Compleet afgestemd op klanten
+ Volledig compatible op zowel desktops, tablets als smartphones

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie