Krachtige veelzijdige servers

MKB Proof 2017: TransIP VPS

Redactie WINMAG Pro
Met de VPS’en van hostingbedrijf TransIP zet je in een handomdraai een razendsnelle server op voor het beheren van je websites of je applicaties.

Bij TransIP stel je geheel naar wens je eigen server samen, op maat en helemaal passend bij waar jij de server voor nodig hebt. Elke VPS draait op Intel Xeon- CPU’s, af te nemen tot aan acht cores.

De VPS’en van TransIP komen standaard al met veel functionaliteiten. Zo wordt er elke vier uur gratis een back-up van je VPS gemaakt. Ook gratis is de mailservice die TransIP bij elke VPS levert. Handig, zo mail je direct via jouw eigen VPS. Dit is gemakkelijk te configureren en je kunt er tot aan 1000 mails per dag mee versturen.

Organisaties veranderen en groeien. Daar hoort een passende schaalbare infrastructuur bij die makkelijk uit te breiden is met hetgeen jij (later) nodig hebt om je werk te blijven doen. Dat is bij TransIP geen enkel probleem, want BladeVPS is modulair uit te breiden door losse hardware add-ons toe te voegen. Vervolgens kan je ook je set-up uitbreiden met behulp van andere features. Via de Big Storage-functionaliteit koppel je eenvoudig extra opslag aan je VPS, tot maar liefst 400TB. Ook is het mogelijk om een onbeperkt aantal VPS’en toe te voegen aan je eigen private network met daarbij ongelimiteerd dataverkeer. Dankzij extra backups vergroot je de hersteltermijn naar maar liefst vijf weken.

Prijs: vanaf € 10,-
Info: transip.nl/mkbproof

+ Gratis backups van je server
+ Eerste maand gratis
+ Gratis mailservice bij elke VPS

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie