MKB Proof 2018: Konica Minolta bizhub 4052

Redactie WINMAG Pro
Laten we er geen doekjes om winden: de nieuwe printer van Konica Minolta is een opvallende printer die er mag zijn. Hij is multifunctioneel, snel en heeft een grotere efficiëntie dankzij het uitgebreide applicatieportfolio.

De roep om veilige IT-apparatuur heeft ook de printers bereikt. Konica Minolta heeft veel aandacht besteed aan security, wat bij sommige printers toch een zorgenkindje is. Konica Minolta beschermt zijn gebruiker met onder meer het 802.1x-protocol, waardoor users op gebruikersniveau geauthentiseerd kunnen worden. De harde schijf (standaard 250 GB) is encrypted en netwerkbeheerders kunnen poorten laten blokkeren en IP-adressen filteren.

We zijn onder de indruk van de kwaliteit en de snelheid van de printer en enthousiast over de snelle scanfunctionaliteit. We proberen het uit met een zwart-wit origineel en meten een snelheid van een slordige 46 ppm. De scanner haalt een maximale resolutie van 600x600 dpi. Ook de kopieerfunctie is snel, met ongeveer 40 ppm doet dit systeem het goed op kantoor. Dubbelzijdig zakt het tempo iets en komen we niet boven de 30 uit. Naar ons oordeel kan je met deze printer van Konica Minolta geen miskoop doen.

INFO

Prijs: € 2.857,-
Info: konicaminolta.nl

IN HET KORT

+ Encrypted harde schijf
+ 802.1x-protocol
+ snelle scan- en goede kopiefunctie

OVER MKB PROOF

Alle producten en diensten zijn ‘100% approved’ door de deskundige redacties van WINMAG Pro en Baaz. Kijk voor het volledige overzicht op www.mkbproof.nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie