MKB Proof 2018: KPN ÉÉN

Redactie WINMAG Pro
KPN ÉÉN is op maat gesneden voor ondernemers in het MKB die geen tijd en expertise hebben om alles rond telecom en IT zelf te regelen, maar die wel een op maat gemaakte dienst willen hebben voor hun bedrijf.

Schaalbaarheid en gemak zonder in te leveren op kwaliteit, dat is wat je als kleine ondernemer zoekt voor je telecom en IT. Want het zijn juist die eigenschappen waarmee je je onderscheidt, ten opzichte van grotere bedrijven die vaak te groot en log zijn om op tijd te kunnen bijsturen op veranderingen in de markt. 

Dat kun je van KPN niet zeggen. Met KPN ÉÉN stel je internet, bellen en mobiel helemaal naar wens van jouw onderneming samen. Zo heb je alle telecomdiensten eenvoudig bij 1 aanbieder en staat alles op 1 factuur en op 1 contract.. En heb je net een grote opdracht binnengehaald? Regel het zelf eenvoudig online of bel met de klantenservice of je vaste aanspreekpunt van KPN en je schaalt op. 

Opdracht voorbij? Dan schaal je net zo gemakkelijk terug. Het geeft het product een zilveren randje. Helemaal omdat je ook nog uit de kennis en ervaring tapt bij een instituut als KPN, dat internet, bellen en mobiel zo'n beetje heeft uitgevonden in Nederland en duidelijk nog altijd bovenop de laatste ontwikkelingen zit. 

Exemplarisch is de bijbehorende MijnGesprek app die hoort bij de KPN ÉÉN-dienst. In een oogwenk schakel je je vaste nummer door naar je smartphone. En heb je dat liever even niet omdat je buiten de deur bent voor een gesprek met een prospect? Dan schakel je de gesprekken voor de time being door naar kantoor. Voor KPN business as usual, voor jou als ondernemer minder stress en meer klanttevredenheid. En dan hebben we het niet eens gehad over de software die je erbij kunt krijgen voor videovergaderen, overleg via de chat, bescherming tegen DDOS-aanvallen. Kortom, vandaag nog regelen via een KPN adviseur!

INFO

Prijs: vanaf € 60,- met 50 Mbit/s
Info: kpn.com/kpneen

IN HET KORT

+ Internet, bellen en mobiel op maat samengesteld
+ Handig bij 1 aanbieder en alles op 1 factuur
+ Flexibel en schaalbaar

OVER MKB PROOF

Alle producten en diensten zijn ‘100% approved’ door de deskundige redacties van WINMAG Pro en Baaz. Kijk voor het volledige overzicht op www.mkbproof.nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie