MKB Proof Awards 2020: PRTG Network Monitor

Redactie WINMAG Pro
PRTG is een ICT-tool voor het monitoren en beheren van netwerken. Onze bijzonder positieve review, te lezen op pagina 43, volgen we op met een MKB Proof-award. PRTG controleert alle interne en externe netwerken en processen. Denk daarbij aan LAN, WAN, servers, websites en apps; in één oogopslag heb je zicht op verkeer, netwerkgebruik, vermogen en beschikbaarheid.

Dit product ontving een MKB Proof Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.

In het kort

  • Krachtige tool voor het inzien en beheren van één of meerdere bedrijfsnetwerken. Problemen worden opgespoord en - mede dankzij een sterke automatisering en signalering - opgelost.

Jouw eisen voor data en communicatie worden hoger en hoger. Uitval of vertraging heeft gigantische gevolgen voor het moderne bedrijf. Dus moet het netwerk stabiel en betrouwbaar zijn. Door te monitoren en direct op de hoogte te blijven van problemen, creëer je rust, overzicht en risk management.

PRTG Netwerk Monitor beschikt over meer dan 260 verschillende sensoren voor alle netwerkservices, waaronder ping, http, SNMP, WMI, flow, enzovoorts. Deze sensoren monitoren het netwerk op snelheid en fouten. De monitor is hiermee krachtig genoeg om voortdurend de actieve status te controleren. Signalering bij fouten staat centraal. Doet een probleem zich voor, dan volgt er automatisch een signalering via sms of e-mail.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie