MKB Proof Award 2022: NETGEAR WAX630E - Cloud Managed WiFi 6E

Redactie WINMAG Pro
Voor wie snelst niet snel genoeg vindt, is er WiFi 6E.

Met WiFi 6E werd een nieuwe band van 6GHz toegevoegd aan WiFi 6, waardoor het de snelste WiFi is die beschikbaar is. Om optimaal gebruik te maken van deze extra krachtige connectie, moeten apparaten met WiFi 6E compatibiliteit niet tegengehouden worden door trage access points. De WAX630E is het eerste Tri-Band WiFi 6E-acces point uitgebracht door NETGEAR, gericht op omgevingen met veel aangesloten apparaten.

De NETGEAR WAX630E is klaar voor de toekomst en biedt de functies en mogelijkheden van WiFi 6-access points, waaronder hogere prestaties, lagere latentie en snellere gegevenssnelheden - maar dan nog sneller. Het breidt namelijk uit naar de nieuwe 6 GHz-band voor een grotere spectrumcapaciteit.

De belangrijke kenmerken op een rijtje:

  • Nieuwe 6-GHz band voor WiFi-snelheden tot 7,8 GBps
  • Beveiliging op enterprise niveau
  • Eenvoudig beheer van het netwerk lokaal en op afstand met NETGEAR Insight
  • Garantie en 24/7 support van productexperts

WiFi 6E is de meest recente en snelste wifi standaard dat er op dit moment is. Gecombineerd met hun WiFi 6E-apparaten is het als onderneming het mooiste wat je het personeel kunt bieden. In thuissfeer kun je het net zo goed gebruiken als op kantoor en is het ideaal voor bijvoorbeeld soepele, stabiele videobelverbindingen en gezamelijk snel kunnen werken in de cloud. De NETGEAR WAX630E is onmisbaar voor het moderne en veeleisende mkb. De topsnelheid is 7,8 GBps en het apparaat verbindt tot 456 apparaten en heeft een bereik tot 275 vierkante meter. 

In het kort

  • Onmisbaar voor het moderne en technologie-gedreven kantoor. De NETGEAR WAX630E voldoet gemakkelijk aan de huidige standaard en heeft nog capaciteit over voor de toekomst.
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie