MKB Proof Awards 2019: 3CX

Redactie WINMAG Pro
3CX begrijpt moderne communicatie. Ononderbroken, meerzijdig en flexibel: via chat, VoIP, webconferencing, CRM-integraties en flexibele licenties biedt de ontwikkelaar een topoplossing voor het gehele MKB, waaronder sales- en supportafdelingen en kantoren.

Bellen werkt op basis van VoIP. Uitsluitend benodigd is een licentie, PBX Phone en configuratie. De configuratie is vlot. 3CX biedt bedrijven een eigen telefooncentrale, welk in de cloud of on-premise te draaien is. Het configuratieproces van de PBX Phones is te leren via de uitgebreide documentatie op de website, gebruikmaken van een Nederlandse reseller neemt de vereiste hiervan weg. Dit alles resulteert ten allereerste in een volledige beloplossing: medewerkers kunnen onbeperkt bellen naar binnen-en buitenland, voor een vast tarief per maand. 3CX gaat echter verder dan een volledige beloplossing.

LEES OOK: Het volledige overzicht van MKB Proof 2019

V16

V16 is recentelijk live gegaan. Onder de updates zagen we verbeteringen rondom 3CX Live Chat & Talk, een gratis WordPress-plugin waarmee websitebezoekers direct vanuit de browser contact op kunnen nemen met werknemers. Nieuwe bezoekers nodig je hiermee direct uit voor een eerste kennismaking: zij krijgen de mogelijkheid om zonder aarzel contact te maken, wat vanaf het beginpunt vertrouwen opwekt. Medewerkers kunnen vanuit een centraal dashboard op chats ingaan en chats naar wens in calls of videoconferences omtoveren. Potentiële klanten begrijpen de boodschap: het bedrijf staat open voor contact, ook zonder afspraak, heeft niets te verbergen en zet zich in – niet voor een vlotte boterham, maar gezond contact.

Als dienstverlener of eindgebruiker dien je niet alleen een systeem te overwegen dat de juiste basis kent en faciliteert, maar bovendien een systeem dat de grens keer op keer verlegt. Weinig betere opties doen zich aan: 3CX is sinds jaar en dag een aanrader.

Info | 3CX

In het kort

  • + CRM-integratie
  • + Onbeperkt bellen, vast tarief
  • + Perfect voor sales en support
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie