MKB Proof Awards 2019: Barco ClickShare

Redactie WINMAG Pro
Eén op de vijf vertraagde vergaderingen stammen voort uit technische gebreken. Dat zijn gemiddeld drie volle werkdagen per werknemer per jaar. Bespaar jezelf de doorrekening: geloof op goed vertrouwen dat dit bedrag, juist voor het MKB, handzaam is om op zak te houden. Barco’s ClickShare komt tegemoet.

De CS-100 (ClickShare) stelt je in staat om met gemak de schermweergave van een laptop, smartphone, tablet, desktop of dergelijk device te delen met een tweede weergave, bijvoorbeeld het presentatiescherm in een presentatieruimte. Barco, ontwikkelaar van het product, stelt dat gebruiksgemakkelijke technologie noodzakelijk is voor gestroomlijnde communicatie.

Gebruiksgemak

De CS-100 is binnen een halve minuut te con­figureren, ofwel draadloos aan te sluiten op een output en via USB-C te koppelen aan een input. De output is in dezen een presentatiescherm, de input een smartphone, laptop of ander device naar wens. Een kind kan de was doen. In een ogenblik vertoon je onder andere video’s, PowerPoints en Excelsheets op een tweede scherm.

LEES OOK: Het volledige overzicht van MKB Proof 2019

Ononderbroken

De ClickShare staat medewerkers toe om te vergaderen met een doel voor ogen, zonder onderbroken te worden door niet-werkende of suboptimale apparatuur. De ClickShare wordt in drie variaties geleverd: CS-100, CS-200 en CS-800. Elk levert eenzelfde doeleinde, maar de CS-200 staat meer gebruikers toe dan de CS-100 en de CS-800 weer meer gebruikers dan de DS-200. Tarieven, speci­ caties en de mogelijkheid om ClickShare vier weken uit te proberen, vind je op de website.

Info | Barco ClickShare

In het kort

  • Versimpeld schermdelen
  • Ononderbroken vergaderen
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie