MKB Proof Awards 2019: iiyama ProLite XUB2595WSU

Redactie WINMAG Pro
Onlangs lanceerde iiyama, producent van hoogwaardige monitoren, large format displays en touch schermen, de ProLite XUB2595WSU. De 25-inch monitor met IPS-paneel is vrijwel frameless, kan op de monitorvoet gedraaid worden voor een portretmodus en biedt met zijn WUXGA-resolutie 11 procent meer werkruimte dan een standaard Full HD-monitor. Veelbelovende specificaties.

De monitor wordt inclusief monitorvoet geleverd. Deze is stevig, staat rotatie tot 90 graden toe en is tot 130 mm in hoogte aanpasbaar. In combinatie met zijn dunne frame kan een set-up van twee monitoren in portretmodus gebruikt worden voor een ononderbroken werkruimte.

IPS

IPS-panelen staan meerdere kijkhoeken toe, zo ook de ProLite XUB2595WSU. Wij testten een enkel model in een duo-setup en hadden hier direct baat bij. Een combinatie van gewicht, wendbaarheid en IPS-technologie stelt je in staat om de monitor met gemak aan te passen naar een ergonomisch voordelige opstelling. Van flikkering is geen sprake, omdat de helderheid van de monitor via elektrische stroom wordt geregeld. Bovendien is het mogelijk om de output van blauw licht te verminderen, zodat de ogen minder snel vermoeid raken – niet onbelangrijk, wil de monitor toepasbaar zijn voor zakelijk gebruik.

LEES OOK: Het volledige overzicht van MKB Proof 2019

Tot slot: één van de belangrijkste factoren, het prijskaartje. De XUB2595WSU is beschikbaar vanaf € 239,-. Niet de goedkoopste, niet de duurste, maar uitzonderlijk kwalitatief voor zijn prijs. Kwalitatieve display, ergonomisch voordelig, configureerbaar en energie-efficiënt: de ProLite XUB2595WSU voldoet aan de criteria van de moderne werkmonitor.

Info | iiyama ProLite XUB2595WSU

Adviesprijs: € 239,-
Info: iiyama.com

In het kort

  • + 1900x1200, IPS LED-panel
  • + Kostenefficiënt grootschalig inzetbaar
  • + Portretmodus voor ononderbroken werkruimte
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie