MKB Proof Awards 2019: NETGEAR Insight Managed Smart Cloud Switches

Redactie WINMAG Pro
Draadloosheid kent zijn voordelen, maar LAN is de wereld – nog lang niet – uit. LAN heeft unieke voordelen. Voordelen als kostenefficiëntie, voordelen die tegemoet komen bij het verbinden van een willekeurig MKB. NETGEAR biedt met zijn Managed Smart Cloud Switches een productreeks bestaande uit LAN-switches, volledig bruikbaar met beheersoftware NETGEAR Insight.

De Gigabit-switches ondersteunen Power over Ethernet (PoE). PoE geeft je de mogelijkheid om eenvoudig oplossingen als VoIP-telefoons en IP camera’s te implementeren, zonder extra stroompunten aan te hoeven leggen. Met data- en stroomtoevoer door één kabel, kan deze PoE-switch gebruikt worden voor meerdere doeleinden. Dit zorgt direct voor kostenbesparingen en flexibiliteit. Let wel, sommige IP-apparaten vragen vandaag de dag om dusdanig veel stroom dat er een nieuwe PoE-standaard in ontwikkeling is. Meer weten? Bezoek de website onder de award.

LEES OOK: Het volledige overzicht van MKB Proof 2019

Beheer

Zoals geldt voor elk Insight-product zijn de Managed Smart Cloud Switches razendsnel te herkennen en te beheren via NETGEAR Insight. Daarmee beheer je op afstand volledige LANnetwerken, herken je problemen zonder op locatie aanwezig te hoeven zijn en doe je inzicht op in het verbruik en verkeer van verbonden gebruikers. Bovendien bevatten de switches een reeks functionaliteiten die normaal uitsluitend bruikbaar zijn bij gebruik van aanvullende hardware: denk aan VPN, proxytoepassingen en network portals.

Vergelijkbaar met het neutrale design van NETGEAR’s WLAN-producten, vallen de Cloud Switches met gemak weg in een ruimte. LEDverlichting biedt uitsluitend relevante informatie (verbinding met Insight en stroomtoevoer) en de modellen bevatten geen ventilatoren.

Info | NETGEAR Insight Managed Smart Cloud Switches

In het kort

  • Geïntegreerde VPN en proxytoepassingen
  • Muisstil LAN
  • Perfect samengaan met NETGEAR Insight
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie