MKB Proof Awards 2020: Zyxel USG Flex

Redactie WINMAG Pro
Zyxel ontzorgt IT-professionals sinds jaar en dag met een breed portfolio van netwerkdiensten en -oplossingen. Dat portfolio is onlangs aangsterkt met USG FLEX. De nieuwe serie bestaat uit drie flexibele firewalls, afgestemd op de belangen van het nieuwe MKB. Een MKB dat noodgedwongen vanuit huis doorbijt; een gedecentraliseerd MKB, naarstig op zoek naar de technologie die veilige bedrijfscontinuïteit mogelijk maakt. Technologie als de USG FLEX 100, 200 en 500: firewalls die mobiliteit, connectiviteit en veiligheid op de 'post-corona'- werkplek optimaliseren. Wij testten de serie. Onze ervaring bleek MKB Proof-waardig.

Dit product ontving een MKB Proof Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.

In het kort


Bij het beveiligen van netwerken ondersteunt de nieuwe USG FLEX-series met verbeterde prestaties, meer functies en flexibele licenties. Eén device staat garant voor de schaalbare beveiliging van één netwerk, inclusief VPN mogelijkheden, access pointbeheer en hotspotfuncties.

URL Threat Filter, AntiMalware en IPS blokkeren hetgeen dat de veiligheid van een netwerk onbetwist compromitteert. Application Patrol, Web Filtering en Geo Enforcer voorkomen de schade die een achteloze eindgebruiker kan veroorzaken.

Bij de meeste voorzorgsmaatregelen speelt AI een rol. De Zyxel Security Cloud stelt USG FLEX-firewalls in staat om in seconden op een onvoorstelbare hoeveelheid dreigingen te filteren. Dankzij Zyxel’s samenwerking met tal van wereldwijde securitywaakhonden, is een USG FLEX-device altijd op de hoogte van de laatste dreigingssoorten en veiligheidsmethoden.

Beveilig je het bedrijfsnetwerk met een USG FLEX, dan stel je thuis- en afstandswerkers in staat om snel, veilig en consequent te verbinden.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie